Accessoires

20 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

20 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sjaals en tassen voor de lente

Zoek jij accessoires voor de lente? Dan is het wel zo handig als deze meteen passen bij je look. Kies daarom voor de accessoires van Expresso. De sjaals van Expresso, de Expresso riemen en de tassen van Expresso zijn namelijk afgestemd op de collectie. In dit geval vind je de accessoires voor de lente dus allemaal passend bij je look die je al geshopt hebt voor lente 2019. Maar ook als je Expresso nog niet kent en andere kleding hebt kun je natuurlijk kiezen voor een Expresso accessoire om je look mee af te maken.

Riemen voor je lente look

Een riem is al lang niet meer bedoeld om je broek op te houden, maar kun je ook gewoon dragen omdat een leuke riem voor op je broek je broek er anders uit laat zien. Ga maar na: als je een leren riem draagt zie je er gelijk stoer uit en met een smal riempje of een verfijnd riempje geef je je look een stylish twist. Heb je een rokje aan dan doen sjaals het natuurlijk altijd goed om je outfit op te leuken. Van een klein shawltje tot een lange sjaal, van een sjaaltje voor om je nek tot een sjaal die je lang kan laten hangen, met de vrolijke Expresso sjaals kom je deze lente wel door.

Welke accessoires voor de lente?

Mocht je het nodig hebben dan vind je hier ook nog sokjes en panty’s en kraagjes. Zolang de voorraad strekt vind je ook nog de heerlijke cozy Home Collection met relaxte items voor thuis zoals homewear en plaids. Shop je accessoires hier op deze Expresso accessoires pagina of kom naar de Expresso Stores om gelijk je accessoires te passen, je vindt de Expresso stores overal door het land.