Business suits

22 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

22 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Time for business
De Expresso pakken, wie kent ze niet? Met de pakken van Expresso kom je altijd representatief voor de dag. Af en toe is het niet duidelijk wat van je verwacht wordt qua outfit op je werk of tijdens een sollicitatie of een zakelijk evenement, maar met een pak voor naar je werk zit je altijd goed. Daar kun je je echt geen buil aan vangen!

Business outfits en business looks
Wat draag jij naar je werk? Het kan altijd weer een uitdaging zijn want naar je werk ga je elke dag. Of misschien werk je wel parttime of heb je even een sabbatical of andere break, maar als je weer aan het werk gaat of gaat solliciteren heb je sowieso de perfecte kleren voor naar werk nodig. Welke kleren zijn geschikt voor naar werk? Mag het wat zakelijker kies dan voor een mooie blouse voor naar werk. Een blouse in wit, een zwarte blouse of een donkerblauwe blouse voor naar werk zijn allemaal even zakelijk, in de herfst is ook een lichtroze blouse een mooi optie.

Hoe kleed je je voor je werk?
Begin met een pantalon of een rokje zoals een kokerrok en kies dan een blouse die er mooi bij past. Overhemden voor vrouwen zijn altijd een goed idee. Met mooie riemen en andere stijlvolle accessoires hou je je look vrouwelijk, maar zakelijk.

Ken je de Expresso business looks al?
Een blouse met een printje, een colbert of een blazer met smalle revers, of net met brede revers, een blazer met een enkele knoop of een blazer met meerdere knopen, we hebben verschillende blazers voor vrouwen, voor iedereen zit er wat bij.

Welke broek trek je aan naar je werk?
Broeken met smalle pijpen zijn mooi, of broeken met taps toelopende pijpen of deze herfst zijn ook de broeken met wat wijdere pijpen weer populair onder je blazer. Kies dus nu jouw zakelijke look van Expresso en vergeet daarbij ook niet om te kijken naar de business jurkjes en basics voor onder je blazer of op je rok!