Uitloggen
winkelmand
Nederlands
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

THEMA CITY WALK

Bekijk onderstaande video en laat je inspireren door onze key looks van de City Walk collectie.

Tijd voor gedurfde kleuren en vrouwelijkheid! Rood is terug van weggeweest en in verschillende tinten voert de kleur van de liefde de boventoon in deze collectie. De andere kleuren van de levering zijn off white en denimblauw. Het is een kleurrijke collectie die perfect is voor het voorjaar, met een scherp en helder beeld. Dat vertaalt zich onder andere naar de stoffen, zo wordt er bijvoorbeeld veel gebruikt gemaakt van katoen, een crisp stof. Ook in dit thema zijn de scherpe schouders te vinden. Het doet zelfs een beetje jaren ’70 aan door de puntvorm die in alle kleding terugkomt. Maak het af met een van de twee grafische sjaals en de straat is jouw catwalk met dit vrolijke thema!

SHOP ALLE ITEMS

TRENDKLEUR: ROOD

Lichte en donkere tinten rood komen samen in de prints om diepte te creëren. De kleurinspiratie komt van de Amerikaanse kunstenaar Rothko. Hij maakt in zijn schilderijen gebruik van kleurverloop en dat was de inspiratie voor de kleurkaart van de collectie. In een rode outfit voel je je krachtiger. Het is niet voor niets dat de kleur wordt geassocieerd met passie, verlangen en liefde. Perfect voor een belangrijke vergadering op je werk óf een (eerste) date.

City Walk

27 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.