Uitloggen
winkelmand
Nederlands
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

THEMA ITALIAN CRUSH

Bekijk de onderstaande video en laat je inspireren door onze key looks van de Italian Crush collectie.

De Italian Crush collectie is een compacte collectie, waarin de kleuren zwart, wit en kalk centraal staan. Dankzij de tropische prints en het sophisticated kleurenpalet, is het vooral heel erg chic. De styling van de collectie is vrouwelijk: denk aan zwierige stoffen en wrap jurken. Het ademt een Italiaans gevoel en dat zie je duidelijk terug in de twee prints die deze collectie rijk is. Palmboombladeren enerzijds en een driekleurige multidirections streep voor op de jerseys aan de andere kant. Deze zijn mooi dynamisch geplaatst en dat maakt het supervrouwelijk, maar toch stoer.

SHOP ALLE ITEMS

SUMMER OUTFITS

Linnen is sowieso het materiaal dat door deze hele collectie wandelt, waardoor het, in combinatie met de prints, een heerlijk, draagbare zomercollectie is geworden. Perfect voor een lekkere wandeling op een fijne zomerdag, maar als je er een mooie sleehak onder draagt, ben je ook klaar voor een avondje op een terras.

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Klik hier om opnieuw te zoeken, Klik hier.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.