Jassen

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Damesjassen voor vrouwen

Welk item kun je alleen in de winter aan? Een dikke jas natuurlijk! Een warme jas, is zo’n winters item waar je echt niet zonder kunt namelijk. Wat zijn de trends in winterjassen voor dames? Dat vind je allemaal op deze pagina, want hier staan alle Expresso jassen bij elkaar. Dat lees je goed: alle winterjassen van Expresso op een plek. Natuurlijk staan er op de jasjes pagina nog meer jasjes, voornamelijk kortere jasjes, maar de echte winterse jassen vind je hier!

Winterjassen voor vrouwen

Een lange jas is deze winter onmisbaar. Kies je voor een gladde jas of ga je voor een fluffy exemplaar? Elke gelegenheid verdient een andere jas. Ga je met je jas op de fiets of gebruik je je jas eigenlijk alleen als je gaat wandelen of om vanuit je auto naar je werk te gaan? Dat kan invloed hebben op de keuze van je jas. De Expresso jassen zijn er voor alle momenten dat je een jas wil, dus kijk lekker rond tussen de jassen in de Store of hier online en kies voor een jas die bij je past.

Trendy winterjassen 2018

De trends voor winterjassen zijn: suède look jassen en lammy look jassen. Deze zien er stijlvol en gekleed uit. Dat is wel zo fijn, want een jas is bepalend voor je look en bovendien trek je je jas waarschijnlijk bijna elke dag aan. Dat is de investering in een goede jas deze winter dus wel waard! Of je nou gaat voor een basic jas of een statement maakt met je jas, van jouw Expresso winterjas ga je veel plezier hebben!