Jassen

Herfstjassen voor jou

Ja hoor, je kijkt in je kast en ontdekt dat je nog eigenlijk helemaal geen jas hebt voor de herfst. Snel op zoek naar een nieuwe herfstjas voor dames dus! Wat deze herfst opvalt, is dat verschillende lengtes jassen populair zijn, van de jas tot de knie, van de jas tot over de knie tot de jas die tot op de heup komt. Daar zit jouw ideale lengte dus sowieso wel bij!

Damesmode jassen de trends van 2018

Wat zijn de trends deze herfst voor damesjassen? Natuurlijk is een must-have een trenchcoat. Maar ga je voor een exemplaar met ruitjes? Een jas die geïnspireerd is op Engeland, een jas in een Parijs stijltje of een jas in een warme kleur waarin je meteen een herfstgevoel krijgt? Kom een langs in de Store en bekijk welke jas nou echt bij jou past, de stylisten staan voor je klaar om jouw ideale herfstjas te vinden!

Welke herfstjas moet je echt hebben?

Dat laten we natuurlijk helemaal aan jou, maar probeer eens wat nieuws uit, want het is wel zo leuk om je vrienden of relatie te verassen met een jas die ze niet van je verwachten. Maar, zorg natuurlijk wel dat je een jas kiest waar je je comfortabel in voelt! Heb je je jas gescoord waarin je deze herfst gaat stralen? Bekijk dan ook eens de jasjes en ga ook een voor een jasje of een lang colbert deze herfst!