Jumpsuits

Jumpsuits: een heleboel jumpsuits voor jou

Two-piece jumpsuits, jumpsuits met een printje, grappige jumpsuits en zakelijke jumpsuits, we hebben ze allemaal. Alhoewel, het is maar wat je onder een zakelijke jumpsuit verstaat natuurlijk. Mag jij een jumpsuit aan naar je werk? Als dat mag dan ga je natuurlijk voor een super fancy jumpsuit. Daar gaan we wel van uit, daarom hebben we jumpsuits bedacht die ook geschikt zijn voor kantoor. Neem snel een kijkje bij deze jumpsuits. Bijzondere eyecatchers zijn de jumpsuit met een print en handcrafted touch en ook met de jersey jumpsuit zit je goed dit seizoen. Dit is de donkerblauwe jumpsuit. We hebben korte jumpsuits, dus jumpsuits met een kort broekje en lange jumpsuits, dus jumpsuits met een lange broek. Allebei handige jumpsuits om te hebben!

De jumpsuit als perfect vakantie item

Als je erover nadenkt, is de jumpsuit eigenlijk ook een must-have vakantie item! Want, je doet ‘m zo in je koffer en trekt m aan naar zowel strand, stad als city tours. Daarom hebben we een hele collectie gelanceerd met holiday jumpsuits. Fijne materialen zorgen ervoor dat jij gekleed bent en toch een luchtig gevoel behoudt, wel zo fijn als de temperaturen stijgen! Als je dacht dat een jumpsuit altijd uit een stuk bestaat, dan zul je verrast zijn over onze two-piece jumpsuit. Deze jumpsuit bestaat uit twee delen, stiekem heb je dan ook nog twee items die je ook los kunt dragen. Want zo’n makkelijk jumpsuit broekje of jumpsuit topje kun je natuurlijk veel vaker aan. Kies dus gerust voor een jumpsuit met opvallende print. Een echte hit zijn de two-piece jumpsuit met streepjes en de jumpsuit met palmboompjes. Allemaal uitgevoerd in lekker zomers materiaal.

Hoe draag je de jumpsuit?

Omdat we merken dat jumpsuits zo populair zijn, hebben we ook in de flashcollectie jumpsuits opgenomen. Hoe draag je een jumpsuit? Dat hoeven we natuurlijk niet uit te leggen, want een jumpsuit trek je zo aan en je bent klaar. Wel is het misschien leuk een advies te krijgen over welke schoenen je draagt onder een jumpsuit. Daar kunnen we duidelijk zijn: in de zomer is dit natuurlijk een lekker makkelijke instapper voor naar werk. Bijvoorbeeld in een zachte stof en effen kleur zodat alle aandacht naar de jumpsuit kan gaan. Een sandaaltje is ook prima en in je vrije tijd draag je de jumpsuit misschien wel met slippers. Uiteraard kan de jumpsuit ook prima met een blokhak gedragen worden, een pump of een slingback schoen. Eigenlijk kun je dus alle schoenen aan onder een jumpsuit, maar houd het luchtig want je wilt wel dat zomers gevoel vasthouden!