Jurken

1 artikel(en)

per pagina

Filters:

  1. 42 Filter verwijderen
  2. Santa Fe Filter verwijderen
  3. Business Suits Filter verwijderen
3 Filters | Alles wissen

1 artikel(en)

per pagina

Zomerse jurken
Jurken voor de zomer! Want de zomer is perfect voor jurken. In de winter een jurk dragen is ook leuk, maar in de zomer voelt het nog net wat specialer want dan kun je je jurk lekker met blote benen aan. En dat geeft zo’n heerlijk vrij gevoel! Maxi jurken zijn een nieuwe trend deze zomer, maar ook de jurk die tot de enkel komt of de jurk die tot op de enkel valt en ook de jurk die tot op de knie valt zijn bruikbaar deze zomer om een trendy zomergarderobe mee op te bouwen.

Zomerjurken
Jurkjes voor deze zomer die hip zijn, zijn jurkjes met printjes, witte jurkjes, linnen jurkjes, jurkjes met een grafische print, maar ook jurken met een vrolijk printje of een nostalgisch printje. Een zomerjurk hoort mooi te zitten, kies dus voor een jurk met A-lijn of net een strakke jurk of een aansluitende jurk, afhankelijk van je figuur en hoe je dit wilt benadrukken. Een jurk met V-hals of een jurk met ronde hals? Wil je je décolleté laten zien denk dan goed na hoe je dit mooi benadrukt en haal het beste uit jezelf naar boven met je jurk deze zomer.

Jouw zomer begint met een leuke zomerjurk
Kan de zomer jou niet lang genoeg duren shop dan heerlijke lange jurken voor die zomeravonden waarop een lange jurk feestelijk mag zijn of net een casual jurk voor de relaxte zomermomenten. Ook een jurk voor naar je werk of een business dress is het advies voor een blije zomer en jurken waar je vrolijk van wordt of je nou werkt of vrij bent.

Dames opgelet: vind jouw perfecte zomerjurk van Expresso
Twijfel je over welke jurken jou staan? We helpen je graag. Daarom vind je op de site diverse stijlen jurken en opties om de jurken te dragen. Ook in de Stores van Expresso weten ze je wel te helpen met je juiste jurk. Of neem gezellig een vriendin mee en ga elkaar advies geven voor de perfecte jurk tijdens een dagje jurkje shoppen.