Rokken

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Expresso rokken voor de zomer
Rokjes, rokken, de zomer is er het ideale seizoen voor! Want in zomer 2019 is de Expresso rok onmisbaar in je garderobe. Wat er zo handig is aan een rok shoppen, is dat je de rok waarschijnlijk vaak gaat dragen. Je draagt de rok met een panty eronder, of als het lekker weer is neem je er een die je aan kan met blote benen, elke zomer weer fijn.

De rok: garantie voor een geslaagde zomergarderobe
Heb jij al een Expresso rokje? Dan weet je waar ze voor staan: fun, elegantie, vrouwelijkheid en vooral ook comfort. Want een rok die lekker zit is altijd fijn. Ga je voor een rok tot boven de knie, onder de knie of een van de nieuwste modellen maxi rokken? Een maxi-rok is deze zomer echt een must, of in ieder geval een stijl die lekker zwierig is.

Welke dames rokken heb je deze zomer nodig?
Met een flowy rok of een soepele rok kun je de hele zomer vooruit, draag deze rok op vakantie of style ‘m voor naar je werk of casual. Een rokje met een printje, een zakelijke rok, een rok voor naar werk, welk werk je ook doet, kleed je volgens de laatste trend. Denim is altijd handig om overal mee te combineren. In de online shop vind je lange rokken en ook A lijn is aanwezig.

Wikkelrokken en combinatietips voor je rok
Daarnaast is het wikkel-effect helemaal in: hierin zie je er altijd bijzonder uit. Ga daarnaast voor lange rokken in wit of een andere tint die je makkelijk combineert. Geen zin om lang na te denken over je outfit? Kies er dan juist een met een print en maak je look af met een simpel shirt of draag het met een blouse.