Uitloggen
winkelmand
Nederlands
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

THEMA THE NEXT EPISODE

Bekijk de onderstaande video en laat je inspireren door onze key looks van de The Next Episode collectie.

Halverwege de zomer maken we ons al op voor het volgende seizoen, als een nieuw hoofdstuk. Het hoogzomergevoel maakt langzaamaan plaats voor het begin van de herfst en dat is goed te zien in deze eerste fall levering van dit jaar. Het is een transitiethema met lichte kleuren als stone, soft blue, met daarnaast vintage indigo, dark denim en dark cerise. De items zijn licht, luchtig en modern romantisch, met een knipoog naar de collectie van Céline.

SHOP ALLE ITEMS

Zomerse prints

Alle kleuren uit de kleurkaart komen terug in de prints, waardoor de items met de prints goed combineren met denim. Een van de prints is geïnspireerd op de werken van Picasso en die is onder andere te vinden op een panel T-shirt, waarbij de print op de voorkant staat en de achterkant van jersey is. De twee andere prints zijn op verschillende materialen gebruikt en ogen al wat meer herfstig door de volle, gedempte kleuren. De ene is een Italiaanse veldbloemenprint en de andere print is een dynamische multicolour print met verfijnde blaadjes.

The Next Episode

20 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.