Uitloggen
winkelmand
Nederlands
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

THEMA A TOUCH OF MINT

Bekijk onderstaande video en laat je inspireren door onze key looks van de A Touch of Mint collectie.

Relaxed, fresh en easy. Dat zijn de kernwoorden van deze collectie. Zodra het zonnetje zich even laat zien, trekken we ‘A touch of Mint’ uit de kast. Perfect voor die eerste warme dag van het jaar door de luchtige stoffen, maar ook als dat zonnetje letterlijk maar ‘even’ te zien is met een heerlijke trui die een comfy gevoel geeft. Deze collectie zit lekker, ziet er fris uit en is een soepele basis. Bovendien komen de eerste zomerse stoffen naar voren en daarmee hopen we dat zomerweer af te dwingen. 

SHOP ALLE ITEMS

SPRING COLOURS

De catwalk was de inspiratie voor deze kleurkaart. Er is gebruik gemaakt van sorbetkleuren als mint, mosgroen, spierwit en lichtblauw. Door die laatste twee blijft het zoete van de ijskleurtjes toch lekker fris. Tekenend voor de collectie zijn de waterverfachtige strepen. Dit zie je bijvoorbeeld terug in een jurk met mint ondergrond en mosgroene strepen. Als extra kleur is een touch of zilver toegevoegd. Maakt het nét even anders dan anders. 


Touch Of Mint

23 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.