Tunieken

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

De mooiste tunieken voor jou

Ja! Bij een nieuw modeseizoen hoort natuurlijk een nieuwe tuniek. Wat is er fijn aan een tuniek? Dat leggen we je graag uit. Drie dingen zijn fijn aan een tuniek: 1. Je bent snel klaar met aankleden, 2. Een tuniek kan naar elke gelegenheid: zo draag je een tuniek naar je werk, een tuniek als je de stad in gaat en een tuniek voor je vrije tijd. Je ziet je zelf al relaxen in een tuniek, dit kan natuurlijk thuis zijn in een tuniek, maar ook op vakantie zie je er top uit in een tuniek. Het derde punt waarom je een tuniek moet hebben: het is helemaal on trend in 2018!

Wat voor tuniek zoek je?

Wat voor tuniek zoek je? Een tuniek met lengte tot over de knie? Of een tuniek die tot op de knie komt? Het hangt er natuurlijk vanaf wat je wilt doen met de tuniek. Wil je de tuniek dragen als jurkje, dan kun je voor een korte tuniek gaan of nog een kortere tuniek als je echt je benen wilt benadrukken. Maar de meeste tunieken van Expresso vallen netjes tot op de knie of voor de winter kunnen de tuniekjes natuurlijk wat langer zijn.

Hoe draag je een tuniek deze winter?

We hebben een ruime selectie van tuniekjes, die je allemaal lekker winters kunt stylen. Met een dikke panty eronder of draag een tuniek over een jeans of een tuniek met een denim. Ook een blouse is hiervoor geschikt, maar een tuniek is natuurlijk het leukst. In het magazine en online vind je verschillende lookjes met tunieken. Ook is het populair om een tuniek te stylen met een riem, kijk daarom ook eens bij de Expresso accessoires en doe ideetjes op om je Expresso tuniek leuker te maken.

De trends in tuniekjes deze winter

Welke tuniek moet je nou in winter 2018 hebben? Kies een tuniek in een warm materiaal en een tuniek met een printje. Camouflageprint is bijvoorbeeld populair bij een lange blouse tuniek. Een tuniek met kraagje is sowieso handig voor de winter. Een tuniek met bijzondere afwerking of een tuniek met V-hals is ook top om te hebben. Dan een laatste tuniek die jij wil: een tuniek met (Japanse) bloemetjes! Heb je nog nooit een tuniek geprobeerd? Dat is echt zonde, want zodra je het een keertje hebt geprobeerd wil je nooit meer anders dan een tuniek!