Tunieken

Tunieken voor de lente

Tuniekjes, de lente is er bij uitstek een goed seizoen voor. Deze heerlijke dagen worden het liefst door gebracht in een lekker tuniekje voor de lente. Expresso tuniekjes doen het elk seizoen weer goed, dus ook in lente 2019 staat de damesmode weer in het teken van de tuniek! Wat voor tuniekje zoek je? Zoek je een lange tuniek, een korte tuniek of een tuniek met lange mouwen? Wij hebben de tunieken die je zoekt verzameld op deze pagina met tuniekjes.

Damesmode trend: de tuniek

Een tuniekje is een fijn en modieus fashion item dat je voornamelijk aantrekt als je er netjes uit wilt zien, maar toch ook casual kleding fijn vindt. Het doel van een tuniek verschilt natuurlijk per tuniekje deze lente, want met een wijde tuniek krijg je een hele andere uitstraling dan met een strakker tuniekje. Een tuniekje met borduursels ziet er weer anders uit dan een tuniekje in een clean snit of een denim tuniekje of een tuniek in blazerstijl. Voor elk figuur en elke stijl is er een geschikt Expresso tuniekje te vinden deze lente dus shop snel je tuniek in de Stores of shop online een tuniek.

Tuniekjes voor iedere gelegenheid en figuur

Zwarte tuniekjes, tuniekjes in roodtinten of net offwhite tuniekjes, voor iedere gelegenheid vind jij een casual tuniekje of gekleed tuniekje. In het voorjaar heb je misschien feestelijke gelegenheden buiten zoals een bruiloft of een baby shower, ook dan is een luchtig tuniekje een geklede optie voor als je stijlvol de lente in wilt gaan en op elk feest de show wil stelen. Maar draag ook je tuniek of blouse tuniek naar werk!