Vesten

38 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

38 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vesten voor in de winter

Deze winter ben je gered met een lekker lang vest, want dit kun je altijd aan. Je draagt een vest als tussenlaag tussen een T-shirt en een jasje of gooit een vest als laagje erover heen als je binnen bent. Wat zijn nou leuke vesten deze winter? We hebben basic vesten en ook statement vesten. Want met een vest kun je er ook echt uitspringen op kantoor of als je een verjaardag hebt. Fijn zijn ook de vesten waarmee je lekker op de bank kunt uitrusten in stijl. Expresso zou Expresso niet zijn als we ook weer vesten hebben met mooie prints! Wat wordt jouw favo vest deze winter?

Lekker winterse vesten

Een warm vest, dat is echt iets wat jij deze winter kunt gebruiken. Daarom hebben we weer veel lekkere warme Expresso vesten in de collectie. Welke stijl je ook hebt, voor elke stijl van casual tot chic hebben we vesten om je look mee af te maken. Trendy vesten zijn een lang grijs vest dat mooi openvalt. Een andere trendy vest is een lang vest in een zalmroze tint, dat je mooi combineert bij een pak waar deze tint ook in terug komt. Een ander trendy vest is in een wollige uitvoering. Dus welke structuur je ook wenst, probeer het allemaal eens uit om te kijken welke stijl vest bij jou past. Een blazertje kan natuurlijk ook nog, als je niet weet wat je over je top, shirt, blouse of T-shirt moet aantrekken.

Damesvesten: van lange vesten tot korte vesten

Zoals je ziet hebben we lange vesten en korte vesten, warme vesten, vesten tot op de knie, vesten met knoopjes, vesten met een rits, vesten met borduursels, vesten met een printje, vesten in een zacht materiaal, cozy vesten, maar ook strakke vesten, nette vesten en vesten voor naar werk. Kies jouw vest voor deze winter en koop het zo snel mogelijk, dan heb je er het langst plezier van! Nog een geheimpje: deze winter hebben we ook een home collection met een extra comfortabel vest in lichtblauw! In dit comfortabele vest wil je nooit meer de deur uit.