Vesten

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Vind het ideale vest

Als er een seizoen is waarbij het vest centraal staat, is dat de herfst! Shop dus snel een lekker herfstvest! Vrouwenvesten zijn soms elegant, maar ook lekkere vesten met een stoere touch zijn populair in herfst 2018. Een vest met printje zoals luipaard is een must-have. Eroverheen draag je een lange blazer. Ook is het vest leuk over een lange jurk. Andere vestjes die leuk zijn, zijn vestjes met knopen of een vest met een rits natuurlijk voor een sportievere stijl. Maak het te bont met vesten in felle kleuren.

Een vest dat overal bij past

Ben je op zoek naar een vest dat overal bij past? Dan is het misschien logischer om te gaan voor een kleurtje dat iets minder opvalt. Daarom zijn er ook Expresso vesten die niet zo opvallend zijn, maar daardoor des te draagbaarder. Ook een blazer in een effen kleur is natuurlijk een optie. Het hangt maar ervan af wat je wil uitstralen deze herfst. Shop dus nu een lekker vestje en je bent er klaar voor. Echte eyecatcher is het vest met verschillende paars- en roodtinten. Dit lange vest is echt heerlijk.

Een trui of een vest?

Wat is de beste keuze, een trui of een vest? Dat laten we natuurlijk aan jou over, maar een vest is eigenlijk sowieso een must-have voor deze herfst. Een lekker lang vest trek je overal overheen aan namelijk, en in de herfst is het wel handig om je in laagjes te kleden. Goed vest gevonden? Scoor dan een leuk truitje voor eronder of een trui voor onder je vest voor als je de kou in gaat.