Vesten

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Vrouwelijke dames vesten

Mix en match de nieuwste dames vesten om elke keer weer een spannende look te creëren. Een vest kan lekker wollig en comfortabel zijn of juist heel verfijnd en vrouwelijk, maar het gaat er vooral om hoe je hem draagt. De manier waarop je een vest combineert, bepaalt wat je uitstraalt. Wanneer je een verfijnd vestje combineert met een jeans creëer je in een handomdraai een casual look, terwijl je hem ook heel goed met een elegante pantalon kunt dragen voor een supervrouwelijke outfit. Met deze vesten kun je in ieder geval alle kanten op.

De vestjes van dit seizoen zijn vrouwelijk en toch comfortabel. Perfect dus voor in je vrije tijd en toch ook heel goed voor naar je werk. Voor een nette look draag je een vestje gesloten op een kokerrok of juist losjes open met een elegante dames blouse eronder. Alleen nog een paar mooie accessoires en je bent klaar. Ben je nog niet helemaal zeker van de kleuren van dit moment? Combineer je gekleurde vest dan met een effen broek of rok. 

Waar je ook voor kiest, het gaat om de combinatie die je maakt. Met de dames vesten van Expresso heb je in een handomdraai een stijlvolle outfit samengesteld. Geen zin om erop uit te gaan, je shopt ze nu ook gemakkelijk online. Bestel je vandaag voor 23.00 uur je nieuwe vestje, dan heb je hem morgen al in huis!