Vesten

4 artikel(en)

per pagina

Filters:

  1. Water Front Filter verwijderen
1 Filteren | Alles wissen

4 artikel(en)

per pagina

Vrouwenvesten voor de lente

Vesten voor de lente, het klinkt een beetje gek want je kan je lentetopjes net weer aan en wilt deze laten zien. Maar, een vest kan ook jouw outfit net versterken! Kijk maar eens wat het doet als je je nieuwe top voor de lente, zoals een blouse of een shirtje, met een vest eroverheen draagt, dit is harstikke leuk! Misschien ben je vooral truitjes gewend en weet je niet zo goed waar je een vest voor kunt gebruiken, maar de mogelijkheden zijn eindeloos want een vest draag je eigenlijk overal overheen! Zelfs een vest over een jurk is een optie.

De beste lentevesten

Lange vesten, korte vesten, vestjes of jasjes, hoe je het ook noemen wilt, het vestje is perfect voor de lente. Natuurlijk kies je dan wel voor een vest in een lentekleur. We hebben pasteltinten, kijk maar eens bij het Palm Springs thema voor echte lentepastels zoals perzik en lichtgrijs voor vesten. Het is leuk om een vestje tone on tone te stylen met een broek in dezelfde kleur, maar je kan ook voor een vest gaan met een printje of net een effen vest dat je dan weer draagt met een shirt met een print eronder. Hoe combineer je een vest?

Goed vest voor de lente

Een goed vest voor de lente, dat wil elke vrouw. De trendy vesten, casual vesten en nette vesten van Expresso voldoen dan ook aan deze wens. Met een vest met lange mouwen of een vest met korte mouwen kun je er deze lente weer tegenaan! Een kaki vest of een oranje vest geeft jou een basic of een lenteachtige uitstraling. Maar ook een zwart vest behoort tot de combinatiemogelijkheden voor een vest setje.

Lekker vest voor vrouwen

Een echt lekker vest is het vest van de Expresso Selection, dit is een echt lentebreisel dat heerlijk lang en luchtig is en perfect past over al jouw lentekleren, makkelijk hè? Wat wordt jouw vest deze lente? Laat het ons ook weten met #expressofashion en wie weet zie je jouw look terug op onze blog. Kijk op Instagram en Facebook voor inspiratie over hoe draag je je vest of kijk hoe je je vest draagt in onze looks.