Backstage Romance

Franjes en fake fur in een speelse mix

Franjes en nepbont zorgen dit nieuwe seizoen voor de nodige shwung. Met bijzonder kleuren als fuchsia en cappuccino creëer je zo een rijkelijk silhouet dat tegelijk gewaagd en avontuurlijk aanvoelt. Licht uit, spot aan! Maak je klaar voor een heuse Backstage Romance.

Kleding met franjes

Franjes. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar deze herfst is het een heus franjefestival bij Expresso. Jasjes met franjes, riemen met franjes, vesten met franjes… Het is er allemaal. Ze zorgen voor een speels element in je elegante look. Wie het draagbaar wil houden, mixt kleding met franjes met neutralere items als een jeans of cardigan. Echte fashionista’s combineren een jasje met franjes stoutmoedig met een animal print blouse.

Fake fur

Fake fur of nepbont is weer helemaal terug. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit is een fake fur jas trouwens nauwelijks te onderscheiden van echt. Zo’n nepbont jas is een absolute eyecatcher. Je draagt hem de hele winter door met een mooie jeans of op een elegante jurk. Van sporty tot classy, met zo’n fake fur stap je fashion forward het nieuwe modeseizoen in!

Met de Expresso dames kleding ben je verzekerd van een stijlvolle outfit. Op werkdagen voor 21.00 besteld, morgen in huis!