Mixed Messages

Bohemian spirit looks deze herfst

Een ding is zeker, het is tijd voor een nieuwe herfstgarderobe! Beïnvloed door verschillende culturen, kunst en free spirits ontstaan deze herfst kleurrijke looks. Wat dacht je van de spannende luipaardprint die terugkomt in tops, maxi-jurken en ook in broeken met luipaardprint? Dit trendy printje moet je hebben in herfst 2018!

Fluweel en jacquard prints

Naast printjes hebben we ook weer bijzondere stoffen voor je geselecteerd. Natuurlijk hebben we ook weer duurzamere stoffen, maar elke stof van Expresso voelt fijn aan. Spannende materialen als fluweel of jacquard combineer je met artworks. Trendkleuren voor deze herfst zijn roestoranje en groen, deze kleuren mix je in een setje met een denim. Embroidery zoals borduursels op jasjes of op truitjes zijn helemaal on trend voor herfst 2018. Voor een nonchalant effect draag je lichten stofjes samen met zwaardere stoffen. Varieer met lengtes en silhouetten, het draait niet voor niets om mixed messages!

Blazers met printje of colbertjes met bloemen

De nieuwste styles blazers draag je makkelijk op een denim, maar ook leuk met een bijpassende broek. Een losvallend colbert is leuk op een rokje of op een lange rok voor een bohemian gevoel. Wil je op chic, combineer dan zo’n lang colbert of een losvallend colbert met een nette pantalon of denim. Wat hebben we nog niet genoemd en is wel bepalend voor je herfstlook zijn de accessoires! Shop snel een bijpassende shawl en tas en maak je look compleet.