Urban Uniform

Urban Uniform
In de stad is altijd wel wat te doen, wereldsteden bruisen als nooit tevoren. We nemen je mee met urban uniform inspired looks om het maximale te halen uit de inspiratie van de stad. Welke urban uniform inspired looks zijn er mogelijk?

Krachtige colberts en geborduurde badges
Het belangrijkste aan je urban uniform is natuurlijk een goed colbert. Maak een statement met een geborduurde badge. Straal zelfvertrouwen uit met onze mooie colberts die aan het begin staan van elke najaarsmode 2017 look die op de stad geïnspireerd is.

Lange jassen en double breasted colberts
Ook lange jassen zijn onmisbaar voor je urban look! Kies voor een faux leather exemplaar in grijsblauw met sailor accenten zoals sailor buttons. Of ga voor een double breasted colbert in navy blauw of donkerblauw. Een jeans eronder en je bent klaar!

Ga jij voor een effen denim of sailor pants met wijde pijpen? Kies je voor sterretjes op je jasje? Ook een leuk idee is een rokje met streepjes aan de zijkant. Streepjes zijn sowieso stijlvol, wissel horizontale strepen af met verticale strepen en neem minstens één gestreept item dit herfst 2017 seizoen! Ook trendy zijn de sporty chic broeken met streep over de zijlijn en de gestreepte jurk.