The Glitz

Wintermode: The Glitz

Moderne glamour staat tegen het eind van het jaar centraal bij de chique winterse items van The Glitz. Welcome to the new luxury, met items die perfect zijn voor een chic event en voor de feestdagen.

Glitter en glamour

Belangrijk bij de glitter en glamour trend zijn luxe materialen zoals kant en gebreide lurex. Ook een metallic coating doet wonderen voor je chique winterse outfit. Eyecatchers zijn een lange goudbronzen jurk en chiffon blousjes. Daarnaast hebben we bijpassende vestjes met glanzend effect en toffe rokken en jurken met printjes.

Daily glamour

De extravagante kledingstukken kun je dragen als setje, maar ook makkelijk apart dragen deze winter als je op zoek bent naar een enkel item dat je daily glamour geeft. Een chic tintje aan je winterse outfit geven was nog nooit zo makkelijk. Wat dacht je van blousjes met vlinders of andere printjes? Een kanten top kan ook leuk zijn op een nette broek of onder een colbert. Transparante items en zwierige items doen het daarnaast top tijdens de feestdagen en erna op je werk. Maak indruk tijdens de feestdagen met de nieuwste winter mode 2017!