It's a Women's World

Wintermode: It’s a women’s world

De powerwoman staat centraal in de nieuwste winter mode. Expresso brengt het beste in je naar boven op het gebied van stijl en comfort. Een avantgardisch palet aan kleuren doet wonderen voor je wintergarderobe. Het belangrijkste is om te kijken wat er mooi bij je figuur past, ga je voor een clean silhouet met rechte vallingen en belijning met strepen of kies je voor eyecatchers met een sporty touch?

Eyecatchers: prints, colourblocking en taping

Eyecatchers die je winter mode garderobe tot een succes maken zijn tops met architectonische blow up prints, knits, oftewel breisels met triple colourblocking en jurken met taping voor een sportieve touch. De populairste modekleur voor winter 2017 is rood. Bij Expresso maken we gebruik van flashy feminine red voor een overtuigende uitstraling. In de colourblocking wordt rood gecombineerd met grijs, zwart en wit. Grijstinten zijn belangrijk.

Clean silhouet

Daarnaast zijn items die een clean silhouet geven populair deze winter. Denk aan lange jassen, denims met rechte pijpen en ook jeans met smalle pijpen. Ook strakke truien, dunne truitjes en aansluitende blouses geven een mooi silhouet aan jouw figuur. Jurken tot boven de knie behoren ook tot de mogelijkheden. Welke winterse kledingtrends passen het beste bij jouw winter garderobe?