New Arrivals

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Nieuwste Expresso items: de New Arrivals

De winter is voorbij, tijd voor de nieuwe lentemode 2019! Ruim lekker je kledingkast op en maak plaats voor een nieuwe lentegarderobe. Als je denkt aan lente, denk je aan makkelijke tuniekjes, mooie jurkjes en natuurlijk frisse kleuren. De lentemode van Expresso staat dit keer in het teken van een vrolijke mix aan stijlen. Op deze pagina vind je als eerste de nieuwste mode items die gelanceerd worden, want er komt vaak nieuwe Expresso kleding voor de lente binnen.

De trends voor de lentemode

In het begin van het seizoen laten we verschillende manieren zien om roze lentekleding te dragen. Denim is hierbij ook belangrijk net als offwhite en blauw. Iets later worden de looks gelanceerd voor een relaxte city look met jungle invloeden. Denk aan printjes met planten en jungle beesten en fijn zittende kleren voor een relaxte modestijl.

Hip de lente in met de modetrends voor lente 2019

Lente 2019 wordt ook de western style weer helemaal hip. Voor wie franjes, de suède look en borduursels heeft gemist, is er deze lente de kans om helemaal weer op te gaan in deze Santa Fe look. Eind van het seizoen komen kleurrijke looks op het toneel: gebaseerd op het stijltje van de stranden in Los Angeles, vind je hier alles wat je nodig hebt voor een echte lentedag buiten, op het strand of op kantoor.

Ontdek alle New Arrivals in het Expresso magazine

Als je alvast een preview wilt van alle new arrivals voor de lente van Expresso, kijk dan online alvast in ons magazine of haal het in de Stores, want we hebben verkooppunten door het hele land! In de winkel kunnen ze je alles vertellen over de New Arrivals.