News

Artikelen 1 tot 11 van 324 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tijdens de Dress Up Days van 8 tot en met 11 november ontvang je €15 korting op je jurk!

Lees meer

Gespot! | oktober 2018

5 november 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van oktober.

Lees meer

Kom van donderdag 25 tot en met zondag 28 oktober draaien aan het Rad van Fortuin in de Nederlandse Expresso Stores: bij elke aankoop mag je draaien!

Lees meer

Shop nu en ontvangen bij elke aankoop een stylish & sustainable sjaaltje cadeau!

Lees meer

Gespot! | september 2018

5 oktober 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van september.

Lees meer

Ook Sabine van Smulweb draagt Expresso! Want koken doe je natuurlijk het liefst in stijl. Speciaal voor Expresso ontwikkelde ze een lekker recept. Dus, trek je Expresso outfit aan en maak een lekker stamppotje met de tips van Sabine.

Lees meer

Alleen nu speciaal geprijsd! Ontdek deze jurk met satijnachtige slipdress in 3 kleuren.

Lees meer

Expresso komt naar je toe met het Expresso Cirque de la Mode. In verschillende steden in Nederland kun je dit modeseizoen een grand spectacle verwachten met veel fashion en fun.

Lees meer

Expresso Magazine Winter 2018

18 september 2018

Volledige nieuwe collectie ontdekken? Bekijk dan het magazine.

Magazine lezen

Kom tussen donderdag 13 en zondag 16 september naar jouw favoriete Expresso Store, ontdek de nieuwste herfstcollectie en ontvang bij aankoop vanaf €150 glittersokjes cadeau!

Lees meer

Expresso doet  met zes andere modemerken in Nederland mee aan het Waste2Wear® | Ocean Plastic Project en presenteert dit najaar 10 bijzondere fashion items gemaakt van gerecycled polyester; RPET.

 

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 324 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5