News

Artikelen 1 tot 11 van 317 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Expresso komt naar je toe met het Expresso Cirque de la Mode. In verschillende steden in Nederland kun je dit modeseizoen een grand spectacle verwachten met veel fashion en fun.

Lees meer

Expresso Magazine Winter 2018

18 september 2018

Volledige nieuwe collectie ontdekken? Bekijk dan het magazine.

Veel leesplezier!

Kom tussen donderdag 13 en zondag 16 september naar jouw favoriete Expresso Store, ontdek de nieuwste herfstcollectie en ontvang bij aankoop vanaf €150 glittersokjes cadeau!

Lees meer

Plastic flesjes leveren enorme afvalbergen én vervuilde oceanen op, terwijl er zo veel met plastic kan! Expresso doet daarom met zes andere modemerken in Nederland mee aan het Waste2Wear® | Ocean Plastic Project en presenteert dit najaar 10 bijzondere fashion items gemaakt van gerecycled polyester; RPET.

 

Lees meer

From Hoorn, with love

4 september 2018

Expresso laat rokjes produceren door Nederlands leerwerkbedrijf. Een rokje van eigen bodem? Dat vind je vanaf heden ook bij Expresso. Vanaf nu is rok ‘Whitney’ verkrijgbaar in de Stores van Expresso in Den Bosch, Roermond, Eindhoven, Maastricht, Breda, Leeuwarden, Amstelveen, Zwolle, Laren en Haarlem.

Lees meer

Gespot! | augustus 2018

3 september 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van augustus. 

Lees meer

Get ready for Fall! Wil jij in één avond op de hoogte zijn van de laatste trends en de nieuwste musthaves voor deze herfst? Meld je snel aan voor één van onze Stylingavonden en bekijk front row de nieuwste collectie terwijl je geniet van een glaasje bubbels en een inspirerend programma vol tips & tricks.

Lees meer

Gespot! | juli 2018

31 juli 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van juli. 

Lees meer

Fashion with a soul. Expresso is een Nederlands modemerk dat vrouwen wil inspireren. Met veel passie en een duidelijke visie werken wij aan mooie collecties die je eigen gevoel en stijl uitlichten. Fashion with a soul, dat betekent ook steeds duurzamere collecties, met respect voor mens en milieu.

Voor onze Expresso Store in Utrecht Hoog Catharijne zoeken wij op korte termijn een flexibele en representatieve weekendhulp m/v (8-12 uur)

Lees meer

Bij een nieuw seizoen, hoort een nieuwe garderobe. Ontdek snel de laatste trends in ons magazine.

Veel leesplezier!

LABELS:

Yes! We breiden uit met een nieuwe Store in Citymall Almere. Elke Expresso Store heeft een eigen unieke sfeer en in dit bruisende winkelcentrum is een leuk middagje shoppen gegarandeerd.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 317 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5