News

Artikelen 1 tot 11 van 389 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Deze periode vraagt om een nieuwe manier van shoppen, waarbij we gepaste afstand van elkaar moeten houden. Daarom hebben wij de 'Expresso Private Shopping Sessie' in het leven geroepen. 

Lees meer

Trakteer jezelf op onze stijlvolle bestsellers. Dubbel spaartegoed voor members

Lees meer

Gönnen Sie sich einen comfy und stilvollen Look. Doppeltes Sparguthaben für Members

Lees meer

Op deze plek houden wij jullie op de hoogte van de meest actuele maatregelen die wij nemen om verspreiding van het coronavirus in onze winkels te voorkomen. Op basis van de ontwikkelingen en overheidsbesluiten worden de maatregelen regelmatig herzien.

Lees meer

Ben jij benieuwd naar de behind the scenes van de Expresso spring shoots? Lees dan snel verder en kom erachter wat wij hebben geschoten bij Hotel Jakarta Amsterdam. Je maakt ook nog eens kans op twee cocktails in de skybar van deze locatie én een jurk uit de spring collectie, dus lees snel verder!

Lees meer

Belangrijk nieuws in verband met de Expresso Stylingevents Spring 2020.

Lees meer

Spring is coming! En laat de nieuwe Selection nu hét ideale voorjaarsitem zijn. De jersey shirtdress in utility style is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is gemaakt van een super zachte modal-blend. De stoere, opgestikte zakken en oprolbare mouwen maken de jurk tot een trendy eyecatcher.

Lees meer

Doe jezelf een nieuwe lentelook cadeau tijdens het Expresso Spring Event. Van 5 tot en met 8 maart staan we in onze Nederlandse Stores voor je klaar met een glaasje bubbels en stylingtips voor het nieuwe seizoen. Er is net weer een hoop nieuwe collectie binnengekomen dus kom snel een kijkje nemen en laat je inspireren.

Lees meer

Graag nodigen wij je uit voor onze exclusieve Stylingavonden Spring 2020 in jouw favoriete Expresso Store.

Lees meer

Op 14 februari verwennen je in de Expresso Stores met bubbels, bites en de nieuwste lentelooks. Kom dus langs om een goede start te maken met je lentegarderobe. Expresso Members shoppen speciaal voor Valentijnsdag met dubbel spaartegoed deze dag in álle Expresso Stores en online. Daarnaast hebben we in 3 Expresso Stores korte fashion shows. Ontdek snel of jouw Store erbij zit.

Lees meer

Bewuste klanten hun eerste lente items laten scoren met 10% korting plus iets doen voor het goede doel: dat was de insteek van de tweede inzamelingsactie waarbij oude Expresso items ingeruild konden worden voor 10% korting.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 389 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5