Blog

Multibrand Store uitgelicht | Fabert de Wit

19 juli 2015

Wist je dat Expresso in bijna 450 verkooppunten verspreid over Nederland wordt verkocht? Deze verkooppunten, Multibrand Stores, werken soms al jarenlang met Expresso samen. We lichten de komende tijd een aantal Multibrand Stores uit en spraken afgelopen week met Hanneke de Wit, de eigenaresse van Fabert de Wit in Hellevoetsluis.

Fabert de Wit is gevestigd in winkelcentrum De Struytse Hoeck. De winkel verkoopt zowel dameskleding als mannenmode, met merken als Modström, Liebeskind, Gaastra en Calvin Klein.

We hebben gehoord dat de winkel een begrip is in Hellevoetsluis! Hoe lang draaien jullie al mee?
We bestaan sinds 1958, maar ik niet hoor…!

Sinds wanneer verkopen jullie Expresso?
We verkopen het label Expresso sinds vier jaar. Elke keer als er een nieuw thema van Expresso op het punt staat om in onze winkel geleverd te worden, proef je het enthousiasme van onze klanten en van onze modespecialisten al. We kunnen niet wachten tot de volgende levering!

Dat komt mooi uit; de nieuwe collectie is weer onderweg naar de winkel...
We staan er klaar voor. In de week voor een nieuwe levering hebben we het er elke dag over met onze klanten. In het magazine en online zien we al hele leuke plaatjes voorbij komen, maar we willen toch echt de stofjes even zelf voelen en voor ons houden om in de spiegel alvast een eerste indruk te krijgen.

Hoe verloopt de week van de levering voor jullie winkel?
Zodra de collectie geleverd wordt, is het direct een drukte van belang in de winkel en vooral in de paskamers. We merken gelukkig steeds meer dat iedereen, naast het bekijken van de stortvloed aan leuke info op websites en Facebook, onze kleding echt wil aantrekken om er een oordeel over te vellen. En dan is het fantastisch om te zien dat de collecties “in het echt” nog leuker en aaibaarder zijn dan op de plaatjes.

Het eerste Fall thema ligt vanaf 20 juli bij Fabert de Wit en de Multibrand Stores in de rest van Nederland in de winkel. Je vindt de adressen in onze Storefinder.