Acties & Events

ACTIE | BEHIND THE SCENES EN WIN EEN JURK EN DINER

30 oktober 2019

EXPRESSO WINTERCOLLECTIE BEHIND THE SCENES

Voor het fotograferen van onze wintercollectie zijn wij langs gegaan bij Hotel Arena in Amsterdam. Hotel Arena is dé ontmoetingsplek waar sociale en culturele achtergronden elkaar kruisen en waar een rijke historie wordt gecombineerd met Dutch, modern design. Hotel Arena is levendig maar rustgevend. Binnen en buiten. Monumentaal maar modern. Hoogwaardig en laagdrempelig. En dus toegankelijk voor elke doelgroep.

We hebben hier de prachtige foto’s gemaakt die onder andere zijn terug te zien in het magazine, op social media en in onze nieuwsbrieven in de thema’s Feminine Power en Silent Tales (verwacht 21 november).

WINTERKLEDING SCHIETEN TIJDENS EEN HITTEGOLF

Op het moment van de shoot was er in Nederland een hittegolf en hebben we met 37 graden de wintercollectie gefotografeerd. Het is best bijzonder en lastig (vooral voor het model) om je in de hitte te moeten kunnen inleven in het gevoel van ‘koud hebben’ en ‘het dragen van lekkere laagjes’, maar naar ons idee is dit aardig goed gelukt!

Tijdens de shoot hebben wij met ons team heerlijk geluncht bij het PARK Café-Restaurant van Hotel Arena. Dit vonden we zo leuk dat we samen met het restaurant een winactie hebben opgezet om ook de Expresso fans de kans te laten maken op een diner op deze heerlijke plek!

WINACTIE: MAAK KANS OP EEN DINER BIJ PARK CAFÉ-RESTAURANT

Hoe doe je mee? Ga naar het Instagram account van PARK Café-Restaurant en je lees precies hoe je mee kan doen. Naast het diner mag jij ook nog eens een mooie Expresso jurk uitkiezen, zodat je kunt dineren in je nieuwe jurk!

Meedoen? Kijk dan snel hier: Instagram PARK Café-Restaurant. 

MEER INFO OVER HOTEL ARENA

Wil jij meer weten over Hotel Arena en ben jij opzoek naar de perfecte mix tussen stad en natuur? Kom dan langs bij dit hotel!

Hotel Arena is gevestigd in het hippe Amsterdam Oost en bereik je via het Oosterpark. Het is een uniek stadshotel waar lokale en internationale gasten elkaar dagelijks ontmoeten. Het monumentale pand uit 1888, waarin het unieke stadshotel al 27 jaar is gehuisvest, transformeerde door de jaren heen van Rooms-Katholiek meisjesweeshuis, sleep-in tot viersterrenhotel. De monumentale delen - zoals de originele gietijzeren marmeren trap, de gerestaureerde Kapel en Lourdesgrot - zijn altijd in tact gehouden en vertellen nog iedere dag over de rijke geschiedenis van deze locatie.

Hotel Arena heeft 139 unieke hotelkamers, vijf meeting en event Studio’s, een intieme Salon en een karakteristieke oude Kapel. Daarnaast heeft het bijbehorende PARK Café-Restaurant een prachtig uitzicht over het Oosterpark en kun je hier van heerlijk ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. Het is dé plek waar je de dag begint, nog een uurtje doorwerkt, bij vrienden aanschuift en steeds weer terugkomt. Waar een werkbespreking ongemerkt overgaat in een borrel en een hapje eten zomaar een feestmaal wordt.

Het stadsdeel Oost is een van de hipste wijken van Amsterdam is. Een perfecte locatie om te genieten van een groene omgeving terwijl je dichtbij het centrum zit. Veel musea en bezienswaardigheden bevinden zich praktisch om de hoek en met het Beukenplein op loopafstand ben je omringt door talloze leuk barretjes en restaurants.

Doe snel mee met de winactie en maak kans op een heerlijk driegangendiner en een prachtige jurk!