Acties & Events

ACTIE | BEHIND THE SCENES EN WIN EEN JURK EN COCKTAILS

12 maart 2020

EXPRESSO SPRING COLLECTIE BEHIND THE SCENES

Voor het fotograferen van onze spring collectie zijn wij langsgegaan bij Hotel Jakarta Amsterdam. Dit hotel sprak ons aan, omdat het een ‘groen’ hotel is. Ze proberen zo goed mogelijk om te gaan met energie en het hotel staat vol planten.

We hebben hier de prachtige foto’s gemaakt die onder andere zijn terug te zien in het magazine, op social media en in onze nieuwsbrieven in de thema’s Classy Safari (verkrijgbaar vanaf 27 februari) en Femme Fatale (verkrijgbaar vanaf 19 maart).

We hebben genoten van onze shoot in hotel Jakarta Amsterdam en we vonden hun duurzame missie zo goed aansluiten bij de duurzaamheidsmissie van Expresso dat we samen met de cocktailbar Malabar een winactie hebben opgezet om ook de Expresso fans de kans te laten maken op twee cocktails in deze mooie skybar.

WINACTIE: MAAK KANS OP TWEE COCKTAILS BIJ MALABAR

Hoe doe je mee? Ga naar het Instagram account van Instagram Expresso en je leest precies hoe je mee kan doen. Naast de bijzonder cocktails (check het cocktailmenu op hun website!), mag jij ook nog eens een mooie Expresso jurk uitkiezen, zodat je in style cocktails kunt drinken.

Meedoen? Kijk dan snel hier: Instagram Expresso + Facebook Expresso

MEER INFO OVER HOTEL JAKARTA AMSTERDAM

Wil jij meer weten over het bijzondere hotel Jakarta Amsterdam? Kom dan langs bij dit hotel! Alvast wat info:

Hotel Jakarta Amsterdam is een uniek energieneutraal 4-sterrenhotel in Amsterdam waar twee werelden samen komen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Hotel Jakarta Amsterdam biedt 200 luxe kamers met Indonesische invloeden. De meeste kamers hebben een balkon, met een panoramisch uitzicht over het IJ én de stad. Ontbijt, lunch of diner in Café Jakarta of drink een cocktail in Skybar Malabar. Laat je in de watten leggen in hun wellness, met zwembad en sauna. Doe snel mee met de winactie en maak kans op twee cocktails in Skybar Malabar en een prachtige jurk!

Bij deze actie zijn Actievoorwaarden van toepassing >