Blog

Multibrand Store uitgelicht | Beach Boetiek

12 november 2015

Expresso is inmiddels in bijna 450 verkooppunten verspreid over Nederland te koop. We werken vaak al jarenlang met deze winkels samen en lichten een aantal Multibrand Stores uit. Deze keer spraken we Margreet Ravensbergen, de eigenaresse vanBeach Boetiek in Katwijk aan Zee.

Beach Boetiek is een begrip in Katwijk. De boetiek is sinds 35 jaar gevestigd in de Princestraat, in het hart van het winkelcentrum Zeezijde, en bijna elke vrouw die weleens in de gezellige badplaats komt, is bekend met deze fijne dameskledingzaak. Niet voor niets natuurlijk. Of je nu op zoek bent naar een gehele nieuwe garderobe of gewoon een kleine accessoire, in deze winkel zit je goed.

Beach Boetiek is één van de eerste winkels die de Expresso collectie verkocht. Echt een samenwerking van het eerste uur.
Klopt, al meer dan 25 jaar! We verkopen de Expresso collectie erg graag vanwege de goede pasvorm, het kleurgebruik en de eindeloze combinaties die je kunt maken. Je kunt een sportieve outfit samenstellen, maar ook een chique set voor een bruiloft. De Expresso collectie combineert daarnaast ook goed met de items van andere merken.

De eerste twee winterthema’s hangen in de winkel. Hoe vinden jullie de collectie geworden?
We hadden een goede verwachting en vinden hem erg mooi geworden. De thema’s zijn allemaal heel verschillend qua kleur, dus er zit voor iedereen wel wat leuks bij.

 

Foto: Eigenaress Margeet met haar jongste dochter Marleen.
 

Waarom zou iedereen een keer langs moeten komen in Katwijk aan Zee?
Katwijk is een gezellige familiebadplaats met veel leuke boetiekjes en restaurants. Dat, in combinatie met het op loopafstand gelegen strand, maakt het een uniek dagje uit. Vorig jaar is de boulevard, in het kader van de kustversterking, fantastisch opgeknapt en er is een nieuwe parkeergarage bijgekomen met 700 plekken. Daarbij komt dat onze winkel in het hart van het winkelcentrum van Katwijk aan Zee is gevestigd. Mijn moeder heeft de winkel opgericht en mijn dochters hopen het later over te nemen. Een echt familiebedrijf dus. Tien jaar geleden konden we uitbreiden, toen het pand naast ons vrij kwam. We hebben nu dan ook een oppervlakte van 250 m2. Genoeg te zien en te beleven dus!

Benieuwd naar deze winkel of één van onze andere Multibrand Stores? Zoek het adres van jouw dichtsbijzijnde winkel in onze Storefinder.