Acties & Events

Artikelen 1 tot 11 van 34 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Op 10 oktober vieren we met jou de Dag van de Duurzaamheid. Deze dag krijg je bij elke aankoop, in de stores of online, van ons een duurzame tas cadeau van gerecycled plastic. Deze tas was eerst een fles, grappig hè?.

Lees meer

Expresso komt naar je toe met het Expresso Cirque de la Mode. In vier verschillende steden kun je een grand spectacle verwachten met veel fashion en fun.

 

Lees meer

Kom tussen donderdag 7 en zondag 10 september naar jouw favoriete Expresso Store en maak een goede start met je najaarsgarderobe tijdens ons modefeestje!

Lees meer

Wat is er leuker dan je look afmaken met een stijlvolle paraplu als je de deur uit moet in de regen? Niets! Daarom geven we jou nu bij aankoop vanaf €150 in je favoriete Expresso store of in de webshop een exclusieve paraplu cadeau zolang de voorraad strekt.

Lees meer

You are invited! Kom donderdag 17 augustus naar de feestelijke opening van onze gerestylede store in Zoetermeer en ontdek hoe de gloednieuwe najaarscollectie hierin helemaal tot zijn recht komt.

Lees meer

Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur! Graag nodigen wij je uit voor onze exclusieve Stylingavonden Fall 2017 in jouw favoriete Expresso Store.

Lees meer

Leuk nieuws! Expresso opent een store in Enschede en dat vieren we. Kom op donderdag 29 juni naar de feestelijke opening.

Lees meer

Shop nu jouw summer statements met €15 korting in je favoriete Expresso Store of online.

Lees meer

Ben jij de geluksvogel die tussen donderdag 20 en zondag 23 april geshopt heeft en nu kans maakt op één van de 3 summer make-overs ter waarde van €500? Ontdek het hier!

Lees meer

Lucky you? Shop tussen donderdag 20 en zondag 23 april jouw mooiste eyecatchers en maak kans op één van de 3 summer make-overs ter waarde van €500!

Lees meer

Drukke week? Maak dan nu alvast ruimte in je agenda voor een verwen bezoekje op zaterdag 13 mei aan de Expresso Store Amstelveen, Groningen en Rotterdam. Onze stylisten presenteren van 12.00 tot 16.00 uur de mooiste musthaves en eyecatchers van het nieuwe modeseizoen.

Lees meer
LABELS:

Artikelen 1 tot 11 van 34 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4