Acties & Events

Artikelen 1 tot 11 van 81 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van 16 tot en met 22 januari ontvang je 10% korting op de nieuwe collectie in ruil voor je oude Expresso item. Je ingeleverde item krijgt een nieuw leven via Stichting Oekraïne. Je maakt er iemand anders blij mee plus je krijgt zelf een mooie korting op de nieuwe collectie die net in de Stores hangt.

Lees meer

Droom jij over een nieuwe lente look en heb je meegedaan aan de Show & Share your party moments actie? Kijk dan snel of je hebt gewonnen. Heb je niet meegedaan? Ook dan is deze blog leuk om te lezen om inspiratie op te doen voor jouw volgende party look!

Lees meer

Win jij een nieuwe lente look t.w.v. €250? Die kans bestaat als je meedoet met onze show & share your party moments actie. Deel jouw mooiste moment in Expresso met ons en de wereld en maak kans. Meedoen kan tot en met woensdag 1 januari en donderdag 2 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

The party season starts here! Met de nieuwe Selection is het een en al feest. Met shiny lurex kun je elk feest aan, of je nou kiest voor de Selection blouse of de Selection jurk. Beide zijn verkrijgbaar in twee kleuren en tot en met zondag 15 december met €20 korting.

Lees meer

Meld je aan voor één van de Expresso Winter Catwalks, ze vinden plaats tussen 13 en 24 november 2019. Meet en greet de nieuwe winter looks! In welke Store ben jij erbij?

Lees meer

Kom jij naar het exclusieve Styling Event in Zwolle? In een prachtig vernieuwde Expresso Store krijg je een wervelende show gepresenteerd en legt het team je alles uit over onze winter collectie. Deze avond vol moois en lekkers, vind je deze Winter alleen in Zwolle en heeft een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

Lees meer

Het resultaat van de inzamelingsactie is bekend! Samen geven we 256 Expresso items een tweede leven via Stichting Oekraïne.

Lees meer

Ben jij benieuwd naar de behind the scenes van de Expresso winter shoots? Lees dan snel verder en kom erachter wat wij hebben geschoten bij Hotel Arena in Amsterdam. Je maakt ook nog eens kans op een diner bij het bijbehorende PARK Café-Restaurant van deze locatie én een jurk uit de wintercollectie, dus lees snel verder!

Lees meer

Kom op zaterdag 26 oktober draaien aan het Rad van Fortuin in de Nederlandse Expresso Stores: bij elke aankoop mag je draaien!

Wat is er leuker dan zelf je geluk bepalen? Bij Expresso hebben we daarom van op zaterdag 26 oktober een heus Rad van Fortuin voor je klaar staan in de Expresso Stores.

Lees meer

Maak iemand blij met jouw oude Expresso item! Lever het in bij een van de Expresso Stores van donderdag 10 tot en met woensdag 16 oktober 2019 en ontvang als beloning 10% korting op de gehele collectie. Ruim je kast op en maak gebruik van deze leuke duurzaamheidsactie.

Lees meer

Rondslingerende make-up is verleden tijd met de unieke Expresso make-up bag! Je krijgt dit must have item voor in je badkamer of in je tas als je op pad gaat cadeau bij aankoop vanaf €150. Kom nu naar het Fall Event van donderdag 3 t/m zondag 6 oktober en claim dit cadeau bij aankoop vanaf €150 of shop online.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 81 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5