Acties & Events

Artikelen 1 tot 11 van 50 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Shop nu en ontvangen bij elke aankoop een stylish & sustainable sjaaltje cadeau!

Lees meer

Alleen nu speciaal geprijsd! Ontdek deze jurk met satijnachtige slipdress in 3 kleuren.

Lees meer

Expresso komt naar je toe met het Expresso Cirque de la Mode. In verschillende steden in Nederland kun je dit modeseizoen een grand spectacle verwachten met veel fashion en fun.

Lees meer

Kom tussen donderdag 13 en zondag 16 september naar jouw favoriete Expresso Store, ontdek de nieuwste herfstcollectie en ontvang bij aankoop vanaf €150 glittersokjes cadeau!

Lees meer

Get ready for Fall! Wil jij in één avond op de hoogte zijn van de laatste trends en de nieuwste musthaves voor deze herfst? Meld je snel aan voor één van onze Stylingavonden en bekijk front row de nieuwste collectie terwijl je geniet van een glaasje bubbels en een inspirerend programma vol tips & tricks.

Lees meer

Yes! We breiden uit met een nieuwe Store in Citymall Almere. Elke Expresso Store heeft een eigen unieke sfeer en in dit bruisende winkelcentrum is een leuk middagje shoppen gegarandeerd.

Lees meer

Ben jij de gelukkige die tussen donderdag 19 en zondag 22 april geshopt heeft en nu één van de 3 complete summer make-over heeft gewonnen ter waarde van €500? Check het snel!

Lees meer

Update jouw zomergarderobe! Verzilver nu jouw €15 korting tot en met 27 mei.

Lees meer

Ben jij klaar voor een volledige garderobe update? Shop dan tussen donderdag 19 en zondag 22 april in onze stores of online en maak kans op één van de 3 Summer make-overs ter waarde van €500! 

Lees meer

Yes! Weer twee nieuwe Expresso stores erbij. Let’s celebrate! Expresso breidt uit met twee nieuwe stores. Zowel de Rotterdamse als de Utrechtse Store krijgen er een zusje bij in eigen stad. Kom dit met ons vieren!

Lees meer

Nieuw bij Expresso: Expresso Selection! Zoals de naam al aangeeft is dit een absolute musthave die speciaal voor jou is geselecteerd en niet in je garderobe mag ontbreken. Om hem extra in het zonnetje te zetten kun je deze wardrobe essential tijdelijk met korting shoppen.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 50 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5