Acties & Events

Artikelen 1 tot 11 van 30 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

You are invited! Kom donderdag 17 augustus naar de feestelijke opening van onze gerestylede store in Zoetermeer en ontdek hoe de gloednieuwe najaarscollectie hierin helemaal tot zijn recht komt.

Lees meer

Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur! Graag nodigen wij je uit voor onze exclusieve Stylingavonden Fall 2017 in jouw favoriete Expresso Store.

Lees meer

Leuk nieuws! Expresso opent een store in Enschede en dat vieren we. Kom op donderdag 29 juni naar de feestelijke opening.

Lees meer

Shop nu jouw summer statements met €15 korting in je favoriete Expresso Store of online.

Lees meer

Ben jij de geluksvogel die tussen donderdag 20 en zondag 23 april geshopt heeft en nu kans maakt op één van de 3 summer make-overs ter waarde van €500? Ontdek het hier!

Lees meer

Lucky you? Shop tussen donderdag 20 en zondag 23 april jouw mooiste eyecatchers en maak kans op één van de 3 summer make-overs ter waarde van €500!

Lees meer

Drukke week? Maak dan nu alvast ruimte in je agenda voor een verwen bezoekje op zaterdag 13 mei aan de Expresso Store Amstelveen, Groningen en Rotterdam. Onze stylisten presenteren van 12.00 tot 16.00 uur de mooiste musthaves en eyecatchers van het nieuwe modeseizoen.

Lees meer
LABELS:

Kom tussen donderdag 9 en zondag 12 maart naar jouw favoriete Expresso Store, ontdek de nieuwste looks en ontvang een exclusieve gift bij aankoop!

Lees meer

Leuk nieuws! Expresso Store Alkmaar & Haarlem zijn prachtig verbouwd en dat vieren we. Kom op donderdag 16 februari naar de feestelijke opening.

Lees meer

Let’s celebrate! Expresso opent gloednieuwe shops in de Bijenkorf. Kom naar de feestelijke opening en laat je verrassen

Lees meer

Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur! Graag nodigen wij je uit voor onze exclusieve Stylingavonden Spring 2017 in jouw favoriete Expresso Store.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 30 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3