Acties & Events

Artikelen 1 tot 11 van 73 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak iemand blij met jouw oude Expresso item! Lever het in bij een van de Expresso Stores van donderdag 10 tot en met woensdag 16 oktober 2019 en ontvang als beloning 10% korting op de gehele collectie. Ruim je kast op en maak gebruik van deze leuke duurzaamheidsactie.

Lees meer

Rondslingerende make-up is verleden tijd met de unieke Expresso make-up bag! Je krijgt dit must have item voor in je badkamer of in je tas als je op pad gaat cadeau bij aankoop vanaf €150. Kom nu naar het Fall Event van donderdag 3 t/m zondag 6 oktober en claim dit cadeau bij aankoop vanaf €150 of shop online.

Lees meer

Droom jij over een nieuwe zakelijke look en heb je meegedaan aan de Show & Share your business moments actie? Kijk dan snel of je hebt gewonnen. Heb je niet meegedaan? Ook dan is deze blog leuk om te lezen om inspiratie op te doen voor jouw business look. Daarnaast gaan we rond de feestdagen weer een nieuwe Show & Share actie doen, dus kijk hier hoe je het zou kunnen aanpakken!

Lees meer

Win jij een nieuwe business look? Die kans bestaat als je meedoet met onze allereerste show & share your office moments actie. Deel jouw mooiste moment in Expresso met ons en de wereld en maak kans. Meedoen kan tot en met dinsdag 1 oktober en donderdag 3 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Lees meer

Meld je aan voor één van de Expresso Styling Events, ze vinden plaats tussen 2 en 25 september 2019. Kom de nieuwe collectie bekijken en geniet van de show en persoonlijk stylingadvies. In welke Store zien we jou?

Lees meer

Vanaf nu verkrijgbaar: de Expresso Selection. Shop nu de fabulous Expresso blousejurk met korting. Deze jurk is verkrijgbaar in 3 verschillende prints, welke kies jij? Ontdek de Selection nu.

Lees meer

Kom op 4 september naar de Store opening van de nieuwste Expresso Store in het Leidsenhage winkelcentrum in Leidschendam. 

Lees meer

Droom jij over een nieuwe look en heb je meegedaan aan de Show & Share your summer moments actie? Kijk dan snel of je €100 shoptegoed hebt gewonnen. Niet meegedaan? Doe dan inspiratie op voor de volgende winactie want in september komt er weer een leuke show & share actie aan.

Lees meer

Kom jij vrijdag 23 augustus 2019 naar de heropening van de Expresso Store in Zwolle?

Lees meer

Win jij €100 shoptegoed? Die kans bestaat als je meedoet met onze allereerste show & share actie. Deel jouw mooiste moment in Expresso met ons en de wereld en maak kans. Meedoen kan tot en met dinsdag 20 augustus 2019 en op 22 augustus worden de winnaars bekend gemaakt.

Lees meer

Vanaf nu verkrijgbaar in Stores & Online: Expresso Selection. Shop nu de perfecte summer look!

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 73 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5