Acties & Events

ACTIE | SHOW & SHARE DEEL JOUW PARTY LOOK

4 december 2019

Win jij een nieuwe lente look t.w.v. €250? Die kans bestaat als je meedoet met onze show & share your party moments actie. Deel jouw mooiste moment in Expresso met ons en de wereld en maak kans. Meedoen kan tot en met woensdag 1 januari en donderdag 2 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

SHARE YOUR PARTY MOMENT EN MAAK KANS OP EEN LENTE LOOK 

Heel erg leuk! Anderen inspireren met jou Expresso outfit. In de magazines en online zie je natuurlijk altijd modellen in Expresso, maar minstens net zo inspirerend is het om andere Expresso fans te zien in hun outfit of jouw outfit te delen met de wereld.

We zijn benieuwd naar hoe jij jouw Expresso combineert voor een feestje! Daarom willen we de beste look belonen met een mooie lente look van Expresso ter waarde van €250.

INSPIRATIE VOOR JOUW PARTY LOOK 

Bekijk hier alvast een aantal leuke Expresso foto’s van influencers in de party look:

HOE DOE JE MEE?

STAP 1: DE FOTO 

De eerste stap is natuurlijk het maken van je meest grappige, mooie of stijlvolle foto in Expresso outfit. Het gaat wel om het delen van je party outfit, kies dus voor een feestelijke look! Dit kan je sinterklaas-, verjaardags-, kerst- of nieuwjaarsoutfit zijn.

STAP 2: SHOW & SHARE

Nu de foto af is, wil je deze natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Upload je foto op Facebook en voeg de hashtag #expressofashion toe aan je post. Dit kan ook op Instagram. Op deze manier kunnen we alle foto’s verzamelen en bekijken. Let op: zet wel je profiel op openbaar, anders kunnen we je foto niet zien. Niet op Facebook of Instagram actief? Mail dan je foto naar show @expressofashion.com om deel te nemen. 

STAP 3: DE WINNAAR

Na het uploaden van jouw foto is het enige wat je kan doen: afwachten. Of alvast inspiratie opdoen online voor een nieuwe Expresso party look. Op donderdag 2 januari krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

EXPRESSO OP SOCIAL MEDIA

Volg je ons trouwens al op social media? Zowel op Facebook als op Instagram vind je stylingtips en inspiratie, altijd handig!

Misschien heb je al meteen een setje in je hoofd dat je graag wilt laten zien?

Bekijk hier alle actievoorwaarden en doe snel mee. Je hebt nog t/m woensdag 1 januari de tijd om jouw mooiste shot vast te leggen en te delen. Succes!