Acties & Events

ACTIE | DOE DUURZAAM: RUIL JE EXPRESSO ITEM IN VOOR 10% KORTING

9 oktober 2019

INRUILACTIE 10% KORTING IN RUIL VOOR JE OUDE EXPRESSO ITEMS

Van 4 tot en met 13 oktober vindt de Week van de Duurzaamheid plaats. In deze week staan alle duurzame initiatieven die Nederland rijk is centraal.

Ook bij Expresso doen we een leuke actie die start op de Dag van de Duurzaamheid (donderdag 10 oktober) om onze klanten te belonen voor hun inzet om de wereld een klein beetje beter te maken.

In de Expresso actieweek van donderdag 10 tot en met woensdag 16 oktober kun jij namelijk je oude, gedragen Expresso item(s) inleveren bij een van de Expresso stores in ruil voor korting op de gehele collectie.

Naast dat jij iemand blij maakt met je oude items, hou jij er dus ook direct een leuke korting aan over, want bij inlevering van je oude Expresso items ontvang je maar liefst 10% korting op de gehele collectie. Wie heeft gezegd dat bewust leven niet ook leuk kan zijn? De verzamelde kleding zal worden gedoneerd Stichting Oekraïne. Dus ruim je kast op en kom naar de Stores!

EXPRESSO EN DE FAIR WEAR FOUNDATION EN DUURZAAMHEID

Bij Expresso beperkt de inzet voor mens, dier en milieu zich niet tot de Dag van de Duurzaamheid. Op ons hoofdkantoor in Diemen werkt een team dagelijks om de bedrijfsvoering zo groen en eerlijk mogelijk te laten verlopen. Zo werken wij sinds 2004 samen met de Fair Wear Foundation en gebruiken we steeds meer duurzame materialen in onze collecties.

Wil jij ook het hele jaar door duurzamer shoppen? Bekijk de Sustainable in Style pagina op onze website. Hier zijn al onze duurzame items eenvoudig te vinden.

Lees hier alle actievoorwaarden en deelnemende Stores van de Doe Duurzaam inruilactie.