Blog

Artikelen 1 tot 11 van 25 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vanaf heden is Expresso Fashion de officiële kledingpartner van FlowSports. Het Nederlands modemerk verbindt haar naam aan FlowSports en geeft de mogelijkheid om de kleding van personeel en speelsters te verzorgen bij speciale gelegenheden.

Lees meer

In het teken van duurzaamheid en transparantie nemen wij je in deze blogpost mee in de productie van een van onze duurzamere artikelen in onze collectie: de Necola jeans. Ook stellen we je voor aan de mensen die deze jeans voor je maken.

Lees meer

Welke media je ook openslaat, slogans als ’50 is het nieuwe 40’ of ’40 is het nieuwe 30’ duiken overal op. Welke leeftijd je ook hebt, de wereld lijkt altijd aan je voeten te liggen. Elk levensjaar biedt nieuwe uitdagingen en kansen en biedt opnieuw de kans om bij te stellen wie je wilt worden. Iemand die dat deed, is Anouska Wink. Als voormalig model en presentatrice besloot ze rond haar 40’ste het roer om te gooien en andere veertigers te inspireren hetzelfde te doen met haar platform Fab40s.nl. Wij spraken haar over de omslag die ze tijdens haar 40’ies maakte.

Lees meer

Get the look: back to business

14 september 2017

Welke rol speelt jouw baan in je leven? Misschien is carrière het allerbelangrijkste voor je, misschien ben je op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé. Terwijl je jezelf helemaal geeft op het werk, is maar één ding belangrijk om effect te boeken: de juiste uitstraling. Welke combinaties kun je maken?

Lees meer

Drie weken lang verwelkomden we onze trouwste klanten tijdens de Stylingavonden. Hier werden ze in de watten gelegd met bubbels, een presentatie van de nieuwste trends en kreeg iedereen persoonlijk stijladvies. Was je erbij? Dan kun je hier nog eens rustig bekijken welke looks je kunt shoppen per trend. Was je er niet bij? 

Lees meer

Trend: Focus op details

31 augustus 2017

Elk seizoen kent weer nieuwe trends. Dit seizoen staat in het teken van opvallen met details! 

Lees meer

Wat moet mee in de koffer? Laat je inspireren door onze stylist in de video.

Lees meer

Layer it up!

22 maart 2017

Benieuwd hoe onze stylist Esmeralda laagjes combineert? Bekijk hier de video!

Lees meer

Stoer en vrouwelijk. Dat is Danëlle van Dongen ten voeten uit. Expresso’s ravissante sales manager deelt haar winter favourites exclusief met jou!

Lees meer

Geen volk dat meer fietst dan wij, Nederlanders. Dapper trotseren we weer en wind met ons stalen ros. Bij Expresso is dat niet anders. Whitney en Denise, twee collega’s bij Expresso, zijn fervente fietsers. Niet alleen stoer in het weekend, maar gewoon, elke dag op en af naar het werk. Knap vinden wij dat! 

Lees meer

Met een frisse blik en veel warmte vertalen we de nieuwste modetrends in een mooie en steeds duurzamere collectie. Voor de shoot van het najaarsthema À la Française waren we te gast bij de prachtige vintage meubelzaak Van Ons. Benieuwd hoe zij duurzaam wonen en leven?

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 25 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3