Blog

Artikelen 1 tot 11 van 61 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gespot! | juli 2019

31 juli 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse BN’ers tot social influencers en ook de vrouwen van ADO Den Haag shinen in hun nieuwe Expresso pakken. Bekijk ons overzicht met de highlights van juli.

Lees meer

Expresso werkt al 15 jaar samen met de Fair Wear Foundation om de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren. Benieuwd naar de behaalde resultaten? Lees dan snel verder.

Lees meer

Gespot! | juni 2019

9 juli 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van juni.

Lees meer

Gespot! | mei 2019

10 juni 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van mei.

Lees meer

Gespot! | april 2019

30 april 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van april.

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag Racha!

 

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag S&P!

 

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week! Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag J.Wong.

 

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze  kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag Danitex!

 

Lees meer

Gespot! | maart 2019

4 april 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van maart.

Lees meer

Gespot! | januari 2019

11 februari 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van januari.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 61 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5