Blog

Artikelen 1 tot 11 van 66 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

GESPOT! OKTOBER 2019

30 oktober 2019

EXPRESSO IN DE MEDIA | Ook in oktober was Expresso weer te zien in de Libelle en Margriet. Daarnaast zagen we Nicolien Kroon en Marjon de Hond shinen in de nieuwste Expresso sets. Zoals je misschien hebt gemerkt, hebben we sinds kort een nieuwe ‘HOW TO WEAR’-pagina, waarop we influencers laten zien in onze sets voor nog meer inspiratie, neem snel een kijkje!

Lees meer

De Store in Almere gaat dicht vanaf maandag 4 november 2019. Amstelveen wordt verbouwd en is gesloten van maandag 4 november tot maandag 26  november.

Lees meer

Gespot! | september 2019

11 oktober 2019

EXPRESSO IN DE MEDIA | Van Flair tot Libelle, van Vrouw tot Margriet en Weekend, de Expresso items om lekker in te nazomeren kwamen terug in vele vrouwenbladen. Daarnaast werd de populaire jurk Strong gespot bij een kookplatform. Dat iedereen het in zich heeft anderen te inspireren met hun look, zagen we bij de Show & Share actie, waarbij dit keer vooral leuke pakken gedeeld werden. Ontdek de power of suits!

Lees meer

Gespot! | augustus 2019

3 september 2019

Expresso in de media! Van Flair tot Libelle, van Vriendin tot Margriet, de zomerse Expresso items komen terug in alle vrouwenbladen. Haal de zomer nog even terug en check deze leuke zomerlooks. Ook jullie eigen zomerlooks komen terug in deze blog, met de Show & Share winactie kregen we vele leuke inzendingen binnen!

Lees meer

Gespot! | juli 2019

31 juli 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse BN’ers tot social influencers en ook de vrouwen van ADO Den Haag shinen in hun nieuwe Expresso pakken. Bekijk ons overzicht met de highlights van juli.

Lees meer

Expresso werkt al 15 jaar samen met de Fair Wear Foundation om de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren. Benieuwd naar de behaalde resultaten? Lees dan snel verder.

Lees meer

Gespot! | juni 2019

9 juli 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van juni.

Lees meer

Gespot! | mei 2019

10 juni 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van mei.

Lees meer

Gespot! | april 2019

30 april 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van april.

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag Racha!

 

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag S&P!

 

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 66 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5