Blog

Artikelen 1 tot 11 van 48 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gespot! | november 2018

6 december 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van november.

Lees meer

Gespot! | oktober 2018

5 november 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van oktober.

Lees meer

Gespot! | september 2018

5 oktober 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van september.

Lees meer

Ook Sabine van Smulweb draagt Expresso! Want koken doe je natuurlijk het liefst in stijl. Speciaal voor Expresso ontwikkelde ze een lekker recept. Dus, trek je Expresso outfit aan en maak een lekker stamppotje met de tips van Sabine.

Lees meer

Expresso doet  met zes andere modemerken in Nederland mee aan het Waste2Wear® | Ocean Plastic Project en presenteert dit najaar 10 bijzondere fashion items gemaakt van gerecycled polyester; RPET.

 

Lees meer

From Hoorn, with love

4 september 2018

Expresso laat rokjes produceren door Nederlands leerwerkbedrijf. Een rokje van eigen bodem? Dat vind je vanaf heden ook bij Expresso. Vanaf nu is rok ‘Whitney’ verkrijgbaar in de Stores van Expresso in Den Bosch, Roermond, Eindhoven, Maastricht, Breda, Leeuwarden, Amstelveen, Zwolle, Laren en Haarlem.

Lees meer

Gespot! | augustus 2018

3 september 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van augustus. 

Lees meer

Gespot! | juli 2018

31 juli 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van juli. 

Lees meer

Gespot! | juni 2018

4 juli 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van juni. 

Lees meer

Gespot! | mei 2018

31 mei 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van mei. 

Lees meer

Sustainable in Style

18 mei 2018

Het was je misschien al opgevallen, we maken het sinds kort nog makkelijker voor je om sustainable te shoppen. Want vanaf nu staan alle sustainable items op één plek op onze website in de categorie: Sustainable in style. Maar wat betekent dit precies? In deze blog leggen we uit hoe jij het verschil kunt maken door duurzamer te shoppen.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 48 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5