Blog

Artikelen 1 tot 11 van 75 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

We zijn blij je te kunnen melden dat al onze Stores weer veilig zijn geopend. 

Lees meer
LABELS:

Update: Bij Expresso bieden we vanaf nu private shopping sessies op afspraak.

Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees meer
LABELS:

BOEK NU PERSOONLIJK STIJLADVIES OP AFSTAND

Onze Expresso Store Styliste staat klaar om jou telefonisch van stijladvies te voorzien!

Lees meer
LABELS:

We zijn blij te kunnen melden dat een aantal van onze stores weer is geopend. Dat betekent dat je nu kunt kiezen uit vier mogelijkheden om veilig te shoppen.

Lees meer
LABELS:

De volgende Expresso Stores openen hun deuren voor publiek: Arnhem, Delft, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hilversum, Leeuwarden, Leidschendam, Lisse, Nieuwegein, Roermond, Rosada Outlet Roosendaal, Rotterdam Alexandrium, Rotterdam centrum, Zoetermeer en Zwolle 

Lees meer
LABELS:

Deze periode vraagt om een nieuwe manier van shoppen, waarbij we gepaste afstand van elkaar moeten houden. Daarom hebben wij de 'Expresso Private Shopping Sessie' in het leven geroepen. 

Lees meer

Op deze plek houden wij jullie op de hoogte van de meest actuele maatregelen die wij nemen om verspreiding van het coronavirus in onze winkels te voorkomen. Op basis van de ontwikkelingen en overheidsbesluiten worden de maatregelen regelmatig herzien.

Lees meer

GESPOT! DECEMBER 2019

3 januari 2020

Party time in de bladen! We hebben bij Expresso een uitgebreide party collectie (nog steeds verkrijgbaar) dus niet zo gek dat de bladen vol stonden vol feestelijke Expresso party outfits. Ook op tv waren de Expresso party looks populair, in Koffietijd was Pernille zelfs met Sinterklaas én Kerst te zien in Expresso, superleuk! Kijk snel welke mooie party looks we nog meer gespot hebben in de Media.

Lees meer

GESPOT! NOVEMBER 2019

18 december 2019

Eind van het jaar is in zicht! Daarom tijd voor een overzicht van de tofste herfst looks in de bladen en op social voor we over gaan met het verzamelen van de leukste winterlooks in de media en op social. Ontdek wat we in november tegen kwamen in onder andere de Flair, Libelle, Vrouw, Margriet en Kek Mama.

Lees meer

GESPOT! OKTOBER 2019

30 oktober 2019

EXPRESSO IN DE MEDIA | Ook in oktober was Expresso weer te zien in de Libelle en Margriet. Daarnaast zagen we Nicolien Kroon en Marjon de Hond shinen in de nieuwste Expresso sets. Zoals je misschien hebt gemerkt, hebben we sinds kort een nieuwe ‘HOW TO WEAR’-pagina, waarop we influencers laten zien in onze sets voor nog meer inspiratie, neem snel een kijkje!

Lees meer

De Store in Almere gaat dicht vanaf maandag 4 november 2019. Amstelveen wordt verbouwd en is gesloten van maandag 4 november tot maandag 26  november.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 75 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5