Blog

Artikelen 1 tot 11 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Gespot! | juli 2018

31 juli 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van juli. 

Lees meer

Gespot! | juni 2018

4 juli 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van juni. 

Lees meer

Gespot! | mei 2018

31 mei 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van mei. 

Lees meer

Sustainable in Style

18 mei 2018

Het was je misschien al opgevallen, we maken het sinds kort nog makkelijker voor je om sustainable te shoppen. Want vanaf nu staan alle sustainable items op één plek op onze website in de categorie: Sustainable in style. Maar wat betekent dit precies? In deze blog leggen we uit hoe jij het verschil kunt maken door duurzamer te shoppen.

Lees meer

Zondag 6 mei organiseerde Expresso een meidenvoetbalclinic voor clubleden van OJC Rosmalen en voor klanten van de stores Den Bosch, Eindhoven en Breda. De clinic werd gegeven door Kika van Es, speelster van het Nederlandse elftal. 

Lees meer

Gespot! | april 2018

30 april 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van april. 

Lees meer

Hoe leuk is het om te weten wie jouw kleding heeft gemaakt? We zouden er ons eigenlijk allemaal bewust van moeten zijn. Maar vaak trek je gewoon iets uit het rek, zonder een idee te hebben waar het vandaan komt.

Lees meer

Bij Expresso hebben we van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een prioriteit gemaakt. Want, we vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze werknemers werken onder omstandigheden die zo goed mogelijk zijn! Daarom zetten we ons sinds jaar en dag in voor onze mensen in de fabrieken in het buitenland. Graag willen we je laten kennismaken met onze medewerkers op locatie die er alles aan doen de arbeidsomstandigheden te optimaliseren en erop toe te zien dat de afspraken die gemaakt zijn door de Fair Wear Foundation worden nageleefd.

Lees meer

Expresso sluit een overeenkomst met Kika van Es en Sherida Spitse. De reeds bestaande samenwerkingen met FlowSports en Danique Kerkdijk worden verder uitgebreid en daarmee legt Expresso nadrukkelijker de claim op vrouwen- en meidenvoetbal. 

Lees meer

Dé trend voor deze zomer? Bloemen! En dan vooral van groots formaat en in bold kleuren. Wij selecteerden speciaal voor jou de musthave items van dit modeseizoen en tippen je de meest stylish combinaties. 

Lees meer

Shop de trend: Artworks!

29 maart 2018

De trend van dit seizoen zijn toch wel kledingstukken met kunstwerkjes erop! Ben je benieuwd of dit iets voor jou is?

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4