Blog

Artikelen 1 tot 11 van 63 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gespot! | september 2019

11 oktober 2019

EXPRESSO IN DE MEDIA | Van Flair tot Libelle, van Vrouw tot Margriet en Weekend, de Expresso items om lekker in te nazomeren kwamen terug in vele vrouwenbladen. Daarnaast werd de populaire jurk Strong gespot bij een kookplatform. Dat iedereen het in zich heeft anderen te inspireren met hun look, zagen we bij de Show & Share actie, waarbij dit keer vooral leuke pakken gedeeld werden. Ontdek de power of suits!

Lees meer

Gespot! | augustus 2019

3 september 2019

Expresso in de media! Van Flair tot Libelle, van Vriendin tot Margriet, de zomerse Expresso items komen terug in alle vrouwenbladen. Haal de zomer nog even terug en check deze leuke zomerlooks. Ook jullie eigen zomerlooks komen terug in deze blog, met de Show & Share winactie kregen we vele leuke inzendingen binnen!

Lees meer

Gespot! | juli 2019

31 juli 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse BN’ers tot social influencers en ook de vrouwen van ADO Den Haag shinen in hun nieuwe Expresso pakken. Bekijk ons overzicht met de highlights van juli.

Lees meer

Expresso werkt al 15 jaar samen met de Fair Wear Foundation om de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren. Benieuwd naar de behaalde resultaten? Lees dan snel verder.

Lees meer

Gespot! | juni 2019

9 juli 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van juni.

Lees meer

Gespot! | mei 2019

10 juni 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van mei.

Lees meer

Gespot! | april 2019

30 april 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van april.

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag Racha!

 

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag S&P!

 

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week! Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag J.Wong.

 

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze  kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag Danitex!

 

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 63 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5