Blog

Gespot! | juli 2019

31 juli 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse BN’ers tot social influencers en ook de vrouwen van ADO Den Haag shinen in hun nieuwe Expresso pakken. Bekijk ons overzicht met de highlights van juli.

CELEBS

Celebrity’s in Expresso!

Altijd spannend, wat dragen de celebrities? De bladen staan er vol mee. Ook bij Expresso mogen we niet klagen: elke maand zien we weer diverse celebrities op tv in Expresso. Presentatrice Dione de Graaff steelt de show op tv bij de De Avondetappe in jurk Enneke en in jurk Caithlyn. Wat staan deze jurken haar prachtig. Supervrouwelijk met de V-hals, probeer ook eens zo’n jurk op een speciale avond met mooie sieraden en hakken of draag ze casual met een open sandaaltje op vakantie of in je vrije tijd.

LET'S GET SOCIAL

Op de website en in onze brochures, zie je onze kleding altijd op model. Maar misschien nog wel leuker is om kleding te zien bij andere Expresso fans. We maken elke maand een selectie van de leukste posts door influencers en Expresso fans net als jij zodat je styling inspiratie op kunt doen en eens kunt zien hoe anderen de items combineren. Wil je zelf ook jouw outfit laten zien? Gebruik dan op Facebook of Instagram de hashtag #expressofashion, dan kunnen we je foto terugvinden en wie weet zie jij jezelf volgende maand op deze pagina.

 Wie hebben we deze maand geselecteerd en wat dragen ze?

Linksboven: @opentopzij in top Henna  

 Midden boven: @damkolbe in jurk Fibi

Rechtsboven: @opentopzij in top Hira

Links beneden: @beachboetiek in jurken Harmke en Holly

Midden beneden: @noomy88 in jumpsuit Fune

Rechts beneden: @damkolbe in top Flame blazer Finette en broek Flip

EXPRESSO LOVES SOCCER

Wie staan hier op het veld? Het is het damesvoetbalelftal van ADO Den Haag. Het nieuwe seizoen gaat alweer bijna van start. Op de foto zie je de dames in hun eigen stadion, allemaal gekleed in dezelfde outfit, zoals een echt team hoort te zijn. De Expresso pakken staan bekend om hun kwaliteit en stretchmateriaal, scoor jij ook een pak?