Acties & Events

Event | Events bij jou in de buurt

23 september 2015

 

 

Expresso neemt regelmatig deel aan lokale events, zoals aan Fashion Event Roermond en Shopping Night Alkmaar. Hieronder hebben we een overzicht van alle evenementen waar Expresso binnenkort aan deel neemt.
 

 

Nacht van de Mode
Datum: 26 september
Plaats: Groningen

Tijdens het laatste weekend van september vindt in Groningen ‘de Nacht van de Mode’ plaats. Dit evenement zet Groningen in de schijnwerpers als modewinkelstad, en daarom zijn alle winkels deze avond tot 22.00 uur geopend. Er zijn een aantal centrale ‘stijlpunten’ in de binnenstad waar verschillende modeshows te zijn te zien, waar Expresso natuurlijk in mee loopt. In de Expresso Store Groningen wordt iedere bezoeker getrakteerd op lekkere hapjes en drankjes en er staat zelfs een dj in de etalage, die de leukste plaatjes van dit moment draait.

 

In de modebijlage van het Dagblad van het Noorden zit een voucher, waarmee je bij aankoop in de Expresso Store  een stijlvolle sjaal cadeau krijgt.

 


Shopping Day&Night
Datum: 26 september
Plaats: Alkmaar

Op 26 september geldt in Alkmaar:  “shop till you drop!” De winkels in de binnenstad zijn van 10.00 tot 23.00 geopend, waaronder ook de Expresso Store Alkmaar. In onze store staat een dj en de bezoekers worden van diverse hapjes en drankjes voorzien. Verder vind je door de hele stad Hotspots waar van alles te beleven is. Op diverse podia wordt er live bluesmuziek gespeeld en er wordt een spetterende lasershow gegeven.

 


Fashion Event
Datum: Zaterdag 26 september
Plaats: Roermond

Kom op zaterdag 26 september naar de binnenstad van Roermond en laat je inspireren door de nieuwste modetrends. Tussen 11.00u en 16.00u vinden er op de langste catwalk van Limburg en omstreken verschillende modeshows plaats, waar Expresso en andere talloze modezaken hun nieuwe najaarscollectie presenteren. De modeshows zijn te zien van de Markt tot aan het Munsterplein.

 


Dordrecht Pakt Uit
Datum: 27 september
Plaats: Dordrecht

De laatste zondag van september staat weer in het teken van Dordrecht Pakt Uit! Er is van alles te doen; er zijn verschillende acties bij de horeca en winkeliers en natuurlijk allerlei activiteiten voor jong en oud. Tussen 13.00u en 16.00u presenteert ‘Dordt in de Mode’ op het Statenplein de nieuwste trends. Natuurlijk loopt Expresso mee in de modeshows en krijg je deze dag een leuke gift bij een aankoop in de Expresso Store Dordrecht.
 

 

Laren Fashion en Lifestyle
Datum: 27 september
Plaats: Laren

Kom op zondag 27 september naar het Lifestyle & Fashion Event in de binnenstad van Laren. Geniet van drie stijlvolle modeshows waarin natuurlijk Expresso is te zien. De modeshows beginnen om 13:30u, 14:30u en tot slot om 16:00 bij de St Jans Basiliek aan de Brink. Deze dag krijg je ook nog een leuke gift bij een aankoop in de Expresso Store Laren een stijlvolle sjaal cadeau.
 

 

Deventer Levende etalages
Datum: 4 oktober
Plaats: Deventer

Op zondag 4 oktober wordt de binnenstad van Deventer omgetoverd tot één groot circus waarbij ruim 80 winkeliers hun etalage beschikbaar stellen als podium voor bijzondere acts, zoals korte optredens, levende etalagepoppen, circuskunstjes en nog veel meer! Vergeet zeker niet langs de etalage van de Expresso Store Deventer te lopen, want hier vertoont een circus artiest zijn kunsten. Daarnaast krijgen alle kopende klanten bij de Expresso Store Deventer een gift bij iedere aankoop. 

 

Halloween Parade
Datum: vrijdag 30 oktober
Plaats: Zoetermeer

Beleef op vrijdag 30 oktober een bijzondere koopavond tijdens de Halloween Shoppingnight. Bekijk de vele Halloween etalages, verrassende optredens en natuurlijk de Halloween Parade die vanaf 19.30u dwars door het Stadshart van Zoetermeer gaat. Op deze dag is de Expresso Store Zoetermeer geopend tot 22:00 en krijg je bij een aankoop een gift. Als afsluiter van de avond is er om 22:00 een spetterende afsluiting van de Halloween Parade.

 

LABELS: