Blog

Expresso Fashion start samenwerking met Van Es en Spitse

30 maart 2018

Expresso sluit een overeenkomst met Kika van Es en Sherida Spitse. De reeds bestaande samenwerkingen met FlowSports en Danique Kerkdijk worden verder uitgebreid en daarmee legt Expresso nadrukkelijker de claim op vrouwen- en meidenvoetbal. Expresso heeft als eerste doel vrouwen mooi kleden en dat met een maatschappelijk bewustzijn te doen. Daarom zet het merk, naar eigen zeggen, graag projecten op waarin vrouwen een bijzondere rol spelen.

Esther van Eijk, formulemanager Expresso Fashion: “Vrouwen mooi kleden is één ding, daarin het verschil maken een ander. Op dat laatste gedeelte kruisen de missies van ons merk en dat van FlowSports met het vrouwenvoetbal elkaar. Met behulp van dit sponsorship willen wij werken aan onze naamsbekendheid en die missie gaan uitdragen. Kika en Sherida zijn voor ons een voorbeeld in talent en kracht. Hun persoonlijkheden geeft onze kleding een mooie extra dimensie.”

Eefje Janus, sportmarketeer FlowSports: “Door de samenwerking met Kika en Sherida heeft Expresso een gevarieerd en uitgebreid sponsorship, met volop mogelijkheden voor activatie. Het is nu zaak om dat ook daadwerkelijk op succesvolle wijze te doen.”