Blog

Gespot! | augustus 2019

3 september 2019

Expresso is weer veel gespot in de media! Van Flair tot Libelle, van Vriendin tot Margriet, de zomerse Expresso items komen terug in alle vrouwenbladen. Haal de zomer nog even terug en check deze leuke zomerlooks. Ook jullie eigen zomerlooks komen terug in deze blog, met de Show & Share winactie kregen we vele leuke inzendingen binnen!

MAGAZINE

Geef toe, het is altijd extra leuk als je jouw favoriete item terugziet in een blad of op tv! Daarom hebben we voor jou op een rijtje gezet welke items allemaal te zien waren in de magazines, heb jij ook een van deze items? In de Flair is op de afbeelding linksboven de rok Georgina te zien. In deze lange maxi-rok zwierde je de zomer door. Rechtsboven zie je in de Margriet jurk Elany met pantalon Evony. Deze denimjurk is een goede investering, want denim is natuurlijk altijd goed. Ook de evony broek in gebroken wit is een goede aanwinst. Leuk om dit zo samen te combineren! De Evony pantalon is een grote hit, ook in de Libelle leuk gestyled met een blazer, zoals je ziet kun je dus alle kanten op met deze pantalon (afbeelding linksonder). In de Margriet was verder jurk Elany te zien in vol ornaat, want deze jurk heeft natuurlijk eigenlijk niks nodig (afbeelding midden onder). Voor in de Vriendin was haarband Emine geselecteerd (rechtsonder) voor een tropical feel in de Club Tropicana special.

LET'S GET SOCIAL

Op de website en in onze brochures, zie je onze kleding altijd op model. Maar misschien nog wel leuker is om kleding te zien bij andere Expresso fans. We maken elke maand een selectie van de leukste posts door influencers en Expresso fans net als jij zodat je styling inspiratie op kunt doen en eens kunt zien hoe anderen de items combineren. Wil je zelf ook jouw outfit laten zien? Gebruik dan op Facebook of Instagram de hashtag #expressofashion, dan kunnen we je foto terugvinden en wie weet zie jij jezelf volgende maand op deze pagina. We hadden ook een Show & Share winactie, waarbij je €100 shoptegoed kan winnen, deze vind je hier terug: Show & Share winactie.

Wie hebben we deze maand geselecteerd en wat dragen ze?

Linksboven: @opentopzij in vest Hiska en top Hira

Midden boven: @myglowjourney in top Jolijn

Rechtsboven: @magazinemeerssen in jurk Jocelyn

Links beneden: @damkolbe in blazer Hariett, top Sunrise en broek Haline

Midden beneden: @elinelauracremers in jurk Hilde

Rechts beneden: @bernard_peggy in vest Honey en broek Hester

EXPRESSO LOVES SOCCER

Superleuk. De crew van ADO Den Haag is vanaf nu te zien in de business pakken van Expresso. Dat snappen we wel, want in deze pakken zie je er altijd representatief uit. Daarnaast zitten de pakken heerlijk. Wil je er net zo stijlvol uit zien als de ADO Den Haag crew, ontdek dan de business collectie zelf. We hebben deze items altijd op voorraad, want echte klassiekers zijn natuurlijk never out of style.

Ook voor de mannen regelden we de pakken, maar niet van Expresso natuurlijk 😉.

We zijn benieuwd naar jouw nieuwe looks, wordt het een business pak of een leuk herfstitem, deel het met #expressofashion en misschien zie je jezelf terug op deze pagina!