Blog

GESPOT! DECEMBER 2019

3 januari 2020

EXPRESSO IN DE MEDIA

Party time in de bladen! We hebben bij Expresso een uitgebreide party collectie (nog steeds verkrijgbaar) dus niet zo gek dat de bladen vol stonden vol feestelijke Expresso party outfits. Ook op tv waren de Expresso party looks populair, in Koffietijd was Pernille zelfs met Sinterklaas én Kerst te zien in Expresso, superleuk! Kijk snel welke mooie party looks we nog meer gespot hebben in de Media.

MAGAZINES

Rood was toch wel de boventoon die gevoerd werd tijdens de feestdagen in de magazines die Expresso lieten zien. In de Libelle staat het mooie rode setje broek Marilou en trui Manon, je kan hier goed zien wat het met je doet als je een look draagt in één kleur. Maak zelf ook een statement en shop deze set in de sale. Verder kwamen mooie Tempranillo Tones aan bod, feestelijke wijntinten dus die aangeraden worden door verschillende magazines. Ook velours topjes deden het goed dit feestelijke seizoen. Kijk snel online en volg het voorbeeld van de bladen!

Check de looks:

Linksboven: broek Marilou in de Flair

Midden boven: broek Najah in de Vriendin

Rechtsboven: blazer Margriet en broek Masha in de Libelle

Links beneden: topje Milou in Vriendin

Midden beneden: blazer Nabilah en blouse Nagala in de Flair

Rechts beneden: broek Marilou en trui Manon in de Libelle

CELEBRITY’S IN EXPRESSO

Superleuk! Pernille was tijdens de kerstaflevering van Koffietijd te zien in een mooie combinatie: blazer Norolie en broek Noxy. Ook tijdens de Sinterklaasaflevering shinede Pernille in Koffietijd in een item van Expresso: de blazer Marielle.

LET'S GET SOCIAL

Op social media kwamen ook weer de leukste looks voorbij. Opvallend was het geruite pak van Expresso, dat terugkwam bij verschillende posts. Een echte hit! Ook andere pakken werden geshowed, net als fijne vesten en andere Expresso items die van de winter een succes maken.

Check de looks:

Linksboven: @nuvelstijnmode in blazer Klaver + broek Kimberley

Midden boven: @damkolbe in blazer Margriet + broek Masha + top Milou

Rechtsboven: @bernard_peggy in jurk Milja

Links beneden: @countrychic in vest Margot + top Moon + broek Mirjam

Midden beneden: @beafitmom in jurk Norence

Rechts beneden: @marieke_hagesteijn in blazer Parrot + broek Peet + top Milou

SHOW & SHARE

Dit hadden we nooit durven dromen: zoveel leuke inzendingen voor de show & share your party moments actie. Zowel tijdens de kerstdagen als tijdens de jaarwisseling stroomden de leukste looks binnen. Dit jaar hadden we ook extra veel party kleding, die nu trouwens nog steeds verkrijgbaar is met een fijne korting. Als je dus nog een leuke borrel hebt in januari, kijk dan hier: Party

Hier een compilatie van de leukste inzendingen:

We zien jullie foto’s weer graag tegemoet in het nieuwe jaar! Door #expressofashion te gebruiken op Facebook en Instagram kunnen we jullie foto’s vinden en wie weet zie je jezelf terug op deze pagina’s!