Blog

Gespot! | juni 2019

9 juli 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van juni. 

MAGAZINES

De maand juni stond in het teken van heerlijk weer! Met fijne zonnige dagen was duidelijk te merken dat de lente items goed gedragen werden op straat en ook in de magazines werd er vaak gekozen voor Expresso.

Libelle voert de boventoon: met onder andere de denim jumpsuit Dionne (afbeelding linksboven), de kersrode semitransparante blouse Ebke (afbeelding midden boven), maxi bloemenjurk Ethel en bloemenbroek Envy (afbeelding rechtsboven), streepjeslazer Anja (afbeelding beneden midden) en blauwe denim pantalon Emmet (afbeelding rechtsonder) gaf Libelle genoeg inspiratie voor een frisse en cleane of net een zwierige look.

In de Margriet stond zwierige zomerjurk Enneke te shinen als tip voor een stedentrip (afbeelding linksonder), een favoriet ook van de Expresso klant en verkrijgbaar in twee kleuren.

 


CELEBS

Celebrity’s in Expresso!

Wat is er nou leuker dan jouw idool zien in Expresso kleding? Altijd erg grappig om een setje of item dat je zelf ook hebt terug te zien op tv of in de bladen toch?

In juni spotten we niemand minder dan Bridget Maasland in blazer Domingo op tv in De zwakste schakel, tof!

Ook de bohemian top Ciao was zichtbaar op tv, gedragen door Elles de Bruin in het programma Meldpunt. De top komt erg goed tot zijn recht op tv, maar ook in het dagelijks leven hoor!

LET'S GET SOCIAL

Op social media zien we ook steeds meer influencers in Expresso! We hebben fijne samenwerkingen met diverse stjilvolle influencers. We hebben weer de leukste posts geselecteerd.

Met de klok mee zien we @tkeppeltje in jurk Enneke, @daaltjeswereld in jurk Gelsy ,@damkolbe in top Ebby en broek Eleanor @countrychic in jurk Fibi, @damkolbe in jurk Gessence en @countrychic in top Flame.

Laat je inspireren door deze inflluencers en upload zelf ook je mooiste Expresso outfits. Wil je zelf ook op deze pagina komen? Laat het ons weten via @Expressofashion op Instagram en gebruik op social de hashtag #expressofashion en wie weet word je geselecteerd!

EXPRESSO LOVES SOCCER

Yes! Onze ambassadeurs Kika van Es en Sherida Spitse gaan de finale spelen in Frankrijk! Hieronder zie je hen aan de bal in zomerse setjes in blauwe trendkleuren. Kiki draagt jurk Gazel en ook Sherida houdt van het heerlijke bloemenprintje zoals deze te zien is op haar shirt. Mooi gecombineerd met een lekker comfy broekje, maar je kan dit shirt natuurlijk ook stijlen op een jeans of rokje. Kijk op de website voor alle mogelijkheden. Happy shopping!