Blog

Gespot! | mei 2019

10 juni 2019

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bij BN-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van mei. 

MAGAZINES

Wat is er leuker dan jouw favoriete merk te zien op tv of in de bladen? We hebben de leukste Expresso momenten voor je verzameld! Zo was Expresso te zien in de Margriet, Fabulous Mama en Elegance. Scoor zelf ook snel een mooie pink blazer, het handige sjaaltje of een heerlijk oranje lentevest!

 


CELEBS

Celebrity’s in Expresso!

Niet alleen de bladen, maar ook online wemelde het weer van de leukste Expresso outfits gedragen door celebrity’s. Zo is Smulweb’s Sabine te zien in jurk Elany en spotten we Vivianne Miedema in een roze summer suit. Ook andere influencers en fans zagen we in Expresso, wie draagt wat?

 

1>  @countrychic is stijlvol in top Cherie.

2>  @groenelantaarn steelt de show in jurk Elmo.

3>  @stradabielefeld in bestseller jumpsuit Gadora.

4>  @karinkox in populaire jurk Ethel

5>  @tkeppeltje in top Flame

6>  viva.das_kleiderhaus in zwierige jurk Dimitri.

 

Zelf online komen op deze pagina? Upload dan jouw beste foto’s met #expressofashion en wie weet sta jij volgende maand op deze pagina.

 

Go, go, go voetbalsters!

Ook hebben we onze ambassadeurs Kika van Es en Sherida Spitse weer vastgelegd in mooie Expresso lente-outfits. We wensen hen veel succes in Frankrijk! De lange blazers die onze ambassadeurs dragen en de fijne zomerse broeken en tops zijn natuurlijk ook voor jou verkrijgbaar in onze webshop en in de Expresso Stores, wat wordt jouw nieuwe sterrenlook?