Blog

GESPOT! NOVEMBER 2019

18 december 2019

EXPRESSO IN DE MEDIA

Eind van het jaar is in zicht! Daarom tijd voor een overzicht van de tofste herfst looks in de bladen en op social voor we over gaan met het verzamelen van de leukste winterlooks in de media en op social. Ontdek wat we in november tegen kwamen in onder andere de Flair, Libelle, Vrouw, Margriet en Kek Mama.

MAGAZINES

Gaaf, Expresso werd genoemd in de herfstboeket serie van de Flair. Niet zo gek want deze herfst hadden we allemaal leuke herfstachtige printjes in de collectie zoals mooie herfstbladeren. Blouse Jojanna, gemaakt van een duurzamere Tencel kwam terug in de Flair bij de ‘blauwtjes’. Door de lange bloezende mouwen werd deze blouse gebruikt in de serie: Op de pof. Hou je ook van een pofmouw, dan shop je deze denim blouse nu in de sale. In Vrouw van de Telegraaf was blauwe jeans Kiona te zien, blauw is kortom een populaire kleur voor de herfst! Hou je van een leather look? Kies dan broek Loretta van hoogwaardig imitatieleer, zoals te zien is in de Margriet. In Kek Mama kwamen we nog de soepel vallende blazer Harriet tegen, een aanrader is om deze ook eens met de matching pantalon te combineren. We zijn benieuwd naar jouw nieuwe items, misschien heb jij al een van deze looks?

CELEBRITY’S IN EXPRESSO

Sabine Gaastra van Smulweb is vaker te zien in Expresso! Dit keer kookt ze de sterren van de hemel in blouse Monica en broek Jhelmy. Tijdens de uitreiking van website van het jaar draagt ze met haar collega van Smulweb, Rebecca ook feestelijke Expresso items. Zo zie je maar weer, Expresso heeft voor elk moment een leuke look!

LET'S GET SOCIAL

Ook op social media weet iedereen de weg te vinden naar Expresso. Zie hieronder de tofste herfst- en feestelijke looks gestyled door de influencers en andere Expresso klanten. Volg ons op Instagram en ontvang elke dag styling tips! Wist je al dat je zelf ook op deze pagina kunt komen? Door #expressofashion te gebruiken kunnen wij jouw foto’s zien en selecteren. Ze hiervoor wel je profiel op openbaar.

Check de looks:

Linksboven: @damkolbe draagt pullover Styles en broek Marilou

Midden boven: @jes_at.home draagt sjaal Mia 

Rechtsboven: @bernard_peggy draagt vest Preston en broek Psonet

Links beneden: @countrychic.nl draagt jurk Joelle

Midden beneden: @patentwoman draagt blazer Karlijn en blouse Jojanna

Rechts beneden: @marilenagiablanco draagt vest Nathalie

Fair Wear Foundation POP-UP

Ook leuk: Expresso was aanwezig bij de pop-up store van de Fair Wear Foundation in Den-Haag op Black Friday. Deze dag lieten we zien dat shoppen ook duurzaam kan zijn en gaven we uitleg over de stappen die we ondernemen op het gebied van duurzaamheid. Hier een sfeerimpressie:

Fair Wear Foundation POP-UP