Blog

Gespot! | oktober 2018

5 november 2018

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bij bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van oktober. 

MAGAZINES

We zijn in oktober weer gespot in veel leuke magazines! 

De tijd is weer aangebroken om onze zomergarderobe langzaamaan te verruilen voor onze herfst- en wintergarderobe. Het is weer altijd even wennen, maar we moeten er nu toch echt aan geloven! En eigenlijk is het best leuk om bijvoorbeeld weer een nieuwe warme jas aan te schaffen. Expresso helpt je daar graag bij!

Op zoek naar een model dat helemaal van nu is, maar tegelijkertijd ook tijdloos is? Ga dan voor de double breasted jas met ruiten. Een prachtig klassiek exemplaar waarmee je echt een statement maakt én natuurlijk ook nog eens lekker warm blijft. Of neem een kijkje in onze stores of website voor meer mooie warme jassen.

Ook de suits doen het nog steeds erg goed. Ga voor een pak in panter. Of kies de blazer ‘Kori’ met romantische rozenprint en combineer met een stoere jeans.

Expresso heeft ook vele mooie blouses in haar collectie. Kies bijvoorbeeld voor de roestoranje blouse met antiekachtige print en strik, afbeeld in de Libelle. Hiervan krijg je een op en top autumn gevoel!

Naast al deze mooie eyecatchers bieden we ook heel veel heerlijke warme items met zachte texturen. Zoals een tijdloos warm gebreid vest. Een fijn item voor je herfstgarderobe dat het altijd goed doet! 

CELEBS

Welke celebrities dragen Expresso?

Xandra Brood draagt blazer ‘Kori’. Een blazer met romantisch effect van het rozendessin. Stoer en krachtig, maar tegelijkertijd toch ook heel vrouwelijk.

LET'S GET SOCIAL

We hebben weer veel mooie foto’s gespot op Instagram! De herfstjassen zien we erg veel langskomen. We hebben vele mooie modellen, maar echt trending zijn toch wel de chique double breasted ‘Lisan’ coat, de hippe panterjas ‘Hilma’ en de grijze warme ‘Jolina’ variant met ballonmouwen. Zoek jouw favoriet, want we hebben vele stijlen!

Op en top vrouwelijk is de look van fashion stylist/adviser Edith Dohmen oftewel ‘Stylehasnosize_official’. Zij draagt het zwierige jade groene rokje ‘Noelle’, en creëert een stoere, maar toch vrouwelijke look door deze te dragen met laarsjes. Leuk!

De suits doen het eigenlijk altijd goed. Speel in op de huidige trend en ga voor een compleet pak in opvallende print. Tatjana Maul oftewel ‘Tjana’ draagt een suit met een grafische Japanse bloemenprint, broek ‘Pino’ met kimono blazer ‘Patsy’.

Het is ook leuk om enkel het boven of onderstuk uit een suit te dragen en deze naar eigen wens af te stylen. Zoals Diana Kolbe (damkolbe) doet met de geruite blazer ‘Leandra’. Zo kun je natuurlijk eindeloos combineren!

Nog een andere mogelijkheid is het dragen van een pak uit onze categorie ‘business suits’. Deze staan bekend om de fijne fit en mooie kwaliteit. Draag met een nette blouse of combineer de business suit met onze reguliere collectie. Inspiratie nodig? Kijk dan even in de categorie ‘@workstyles’.

Wij zijn benieuwd of jullie nog meer leuke foto’s hebben met Expresso items! Tag jij ons in je Instagram foto met Expresso look? Voeg dan hashtag #expressofashion toe en wie weet plaatsen we jouw foto op ons blog of Instagram!

EXPRESSO LOVES SOCCER

26 oktober was het zo ver: de voetbalclinic georganiseerd door Expresso en ADO Den Haag Vrouwen. Ruim zestig jongens en meiden hadden zich verzameld bij het voetbalveld in het Cars Jeans Stadion om tips & tricks te krijgen van deze topvoetbalsters. Uiteraard ging iedereen naar huis met een foto mét handtekening van hun grote voorbeelden als aandenken. Ook de moeders waren blij: Expresso had hen voorzien van persoonlijk stijladvies in de skylounge van En Un Momento d’ADO en vele moeders gingen dan ook enthousiast met een nieuwe look en goed gevulde goodiebag de deur uit. We kijken uit naar het volgende sportieve evenement!

Expresso is de afgelopen maand weer veel gespot! Van diverse magazines tot bij bn-ers en natuurlijk bij de voetbalmeiden. Bekijk ons overzicht met de highlights van oktober. 

MAGAZINES

We zijn in oktober weer gespot in veel leuke magazines! 

De tijd is weer aangebroken om onze zomergarderobe langzaamaan te verruilen voor onze herfst- en wintergarderobe.

Het is weer altijd even wennen, maar we moeten er nu toch echt aan geloven!

En eigenlijk is het best leuk om bijvoorbeeld weer een nieuwe warme jas aan te schaffen. Expresso helpt je daar graag bij!

Op zoek naar een model dat helemaal van nu is, maar tegelijkertijd ook tijdloos is? Ga dan voor de double breasted jas met ruiten.

Een prachtig klassiek exemplaar waarmee je echt een statement maakt én natuurlijk ook nog eens lekker warm blijft.

Of neem een kijkje in onze Store of website voor meer mooie warme jassen.

Ook de suits doen het nog steeds erg goed. Ga voor een pak in panter. Of kies de blazer ‘Kori’ met romantische rozenprint en combineer met een stoere jeans.

Expresso heeft ook vele mooie blouses in haar collectie.

Kies bijvoorbeeld voor de roestoranje blouse met antiekachtige print en strik, afbeeld in de Libelle.

Hiervan krijg je een op en top autumn gevoel!

Naast al deze mooie eyecatchers bieden we ook heel veel heerlijke warme items met zachte texturen. Zoals een tijdloos warm gebreid vest.

Een fijn item voor je herfstgarderobe dat het altijd goed doet! 

CELEBS

Welke celebrities dragen Expresso?

Xandra Brood draagt blazer ‘Kori’. Een blazer met romantisch effect van het rozendessin.

Stoer en krachtig, maar tegelijkertijd toch ook heel vrouwelijk. 

LET'S GET SOCIAL

We hebben weer veel mooie foto’s gespot op Instagram! De herfstjassen zien we erg veel langskomen.

We hebben vele mooie modellen, maar echt trending zijn toch wel de chique double breasted ‘Lisan’ coat, de hippe panterjas ‘Hilma’ en de grijze warme ‘Jolina’ variant met ballonmouwen.

Zoek jouw favoriet, want we hebben vele stijlen!

Op en top vrouwelijk is de look van fashion stylist/adviser Edith Dohmen oftewel ‘Stylehasnosize_official’.

Zij draagt het zwierige jade groene rokje ‘Noelle’, en creëert een stoere, maar toch vrouwelijke look door deze te dragen met laarsjes. Leuk!

De suits doen het eigenlijk altijd goed. Speel in op de huidige trend en ga voor een compleet pak in opvallende print.

Tatjana Maul oftewel ‘Tjana’ draagt een suit met een grafische Japanse bloemenprint, broek ‘Pino’ met kimono blazer ‘Patsy’.

Het is ook leuk om enkel het boven of onderstuk uit een suit te dragen en deze naar eigen wens af te stylen.

Zoals Diana Kolbe (damkolbe) doet met de geruite blazer ‘Leandra’. Zo kun je natuurlijk eindeloos combineren!

Nog een andere mogelijkheid is het dragen van een pak uit onze categorie ‘business suits’. Deze staan bekend om de fijne fit en mooie kwaliteit.

Draag met een nette blouse of combineer de business suit met onze reguliere collectie. Inspiratie nodig? Kijk dan even in de categorie ‘@workstyles’.

Wij zijn benieuwd of jullie nog meer leuke foto’s hebben met Expresso items!

Tag jij ons in je Instagram foto met Expresso look? Voeg dan hashtag #expressofashion toe en wie weet plaatsen we jouw foto op ons blog of Instagram!

EXPRESSO LOVES SOCCER

26 oktober was het zo ver: de voetbalclinic georganiseerd door Expresso en ADO Den Haag Vrouwen.

Ruim zestig jongens en meiden hadden zich verzameld bij het voetbalveld in het Cars Jeans Stadion om tips & tricks te krijgen van deze topvoetbalsters.

Uiteraard ging iedereen naar huis met een foto mét handtekening van hun grote voorbeelden als aandenken.

Ook de moeders waren blij: Expresso had hen voorzien van persoonlijk stijladvies in de skylounge van En Un Momento d’ADO en vele moeders gingen dan ook enthousiast met een nieuwe look en goed gevulde goodiebag de deur uit.

We kijken uit naar het volgende sportieve evenement!