Blog

Gespot! | september 2019

11 oktober 2019

EXPRESSO IN DE MEDIA

Van Flair tot Libelle, van Vrouw tot Margriet en Weekend, de Expresso items om lekker in te nazomeren kwamen terug in vele vrouwenbladen. Daarnaast werd de populaire jurk Strong gespot bij een kookplatform. Dat iedereen het in zich heeft anderen te inspireren met hun look, zagen we bij de Show & Share actie, waarbij dit keer vooral leuke pakken gedeeld werden. Ontdek de power of suits!

MAGAZINES

Herfst is de perfecte tijd om lekker op de bank te zitten met een lekker magazine of krantje. Hoe leuk zou het zijn als je dan Expresso terugziet? De kans is groot want onze kleding wordt vaak aangevraagd door stylisten voor hun shoots. Wat was er afgelopen maand zoal gestyled in de bladen?

 

Linksboven staat de toffe blazer Karlijn in de Libelle, deze is op het moment verkrijgbaar in de Stores en online. Deze jacquard geweven blazer met een luxe dessin in zwart, fel blauw en brons. Hij sluit met een enkele knoop en is gevoerd met een gladde zwarte stof. Er is een matching pantalon verkrijgbaar om als stylish pak te dragen, mocht je daar naar op zoek zijn. Ernaast is de olijfgroene legerbroek Libby te zien, in combinatie met de blazer in dezelfde camo print: Lelie. In Margriet is de jurk Kelsey te zien, met deze jurk in satin look zie je er altijd stylish uit. Linksonder is de jurk Jessica te zien, deze maxi-jurk is verkrijgbaar in twee echte herfsttinten en voorzien van een herfstachtige bladerprint. In het magazine van Telegraaf, Vrouw is de broek Kloretta te zien, een topper van vorig seizoen. Tot slot vind je rechtsonder het soepele singletje met bloemetjes: Hira.

CELEBRITY’S IN EXPRESSO


Koken kan zeker weten in stijl! Dat wordt bewezen door Sabine van Smulweb in jurk Strong. Deze fijne wikkeljurk is verkrijgbaar in 3 kleuren. Ontdek hier snel alle opties en kies jouw Strong!

LET'S GET SOCIAL

Op de website en in onze brochures, zie je onze kleding altijd op model. Maar misschien nog wel leuker is om kleding te zien bij andere Expresso fans. We maken elke maand een selectie van de leukste posts door influencers en Expresso fans net als jij zodat je styling inspiratie op kunt doen en eens kunt zien hoe anderen de items combineren. Wil je zelf ook jouw outfit laten zien? Gebruik dan op Facebook of Instagram de hashtag #expressofashion, dan kunnen we je foto terugvinden en wie weet zie jij jezelf volgende maand op deze pagina. We hadden ook een Show & Share winactie, waarbij je een business look kan winnen, deze vind je hier terug: Show & Share winactie.

Wie hebben we deze maand geselecteerd en wat dragen ze?

Linksboven: @countrychic in jurk Julia
Midden boven: @bernard_peggy in broek kimberley, top Kiefer, sjaal Kimber
Rechtsboven: @damkolbe in broek Jhelmy, top Jose
Links beneden: @damkolbe in blouse Jojanna
Midden beneden: @sophisticatedbox in top Lucy en broek Loretta
Rechts beneden: @floorakkermans in jurk Karin

EXPRESSO LOVES SUITS

De power van het pak! Dat werd deze maand maar weer eens duidelijk met alle nieuwe pakken die werden toegevoegd in de collectie. Van business tot casual en van prints tot effen, nu de zomer definitief voorbij is, is het weer tijd voor leuke pakken. Speaking about suits, we hadden deze maand ook een toffe Show & Share winactie waarbij je kans kon maken op een nieuwe business outfit. Bekijk hieronder wat leuke opties om jouw pak te stijlen. Wat we zien is dat het extra powerfull over komt om een pak te dragen waarbij de blazer en pantalon dezelfde print hebben, op die manier kun je er echt niet meer omheen. Ook stijlvol dit seizoen is de wat wijdere pantalon met ene langer jasje erover. Kortom, opties genoeg.