Acties & Events

ACTIE | RESULTAAT INZAMELINGSACTIE

5 februari 2020

 

Tijdens de week van de Duurzaamheid in oktober, verzamelden we 256 Expresso items voor het goede doel. Deze items hebben inmiddels een nieuwe eigenaar gevonden in de Oekraïne. Omdat er zo positief gereageerd werd op de actie, hebben we besloten early birds die kwamen tijdens de actieweek 10% korting te geven op de lentecollectie in ruil weer voor een bruikbaar Expresso item.

OPNIEUW MOOI RESULTAAT: 66 EXPRESSO NAAR OEKRAÏNE

En met resultaat! We hebben dit keer 66 Expresso items van jullie mogen ontvangen. Elk item is welkom en met elk item maken we iemand blij! Inmiddels zijn alle items gecheckt en worden ze klaar gemaakt voor vervoer naar Stichting Oekraïne. We bedanken iedereen voor het inleveren en gaan in oktober tijdens de Week van de Duurzaamheid weer een soortgelijke actie opzetten, dus bewaar je Expresso items goed.

EXPRESSO EN DE FAIR WEAR FOUNDATION EN DUURZAAMHEID

Bij Expresso beperkt de inzet voor mens, dier en milieu zich niet tot deze actie. Op ons hoofdkantoor in Diemen werkt een team dagelijks om de bedrijfsvoering zo groen en eerlijk mogelijk te laten verlopen. Zo werken wij sinds 2004 samen met de Fair Wear Foundation en gebruiken we steeds meer duurzame materialen in onze collecties.

Wil jij ook het hele jaar door duurzamer shoppen? Bekijk de Sustainable in Style pagina op onze website. Hier zijn al onze duurzame items eenvoudig te vinden.

Meer weten over duurzaamheid en Expresso? Kijk dan hier: