Acties & Events

ACTIE | RESULTAAT INZAMELINGSACTIE

5 november 2019

 

Van 4 tot en met 13 oktober vond de Week van de Duurzaamheid plaats. In deze week staan alle duurzame initiatieven die Nederland rijk is centraal.

Ook bij Expresso deden we een leuke actie om onze klanten te belonen voor hun inzet om de wereld een klein beetje beter te maken. We riepen jullie op om Expresso items een tweede leven te gunnen en deze in de periode van donderdag 10 tot en met woensdag 16 oktober in te leveren in ruil voor een 10% korting. 

STIJLVOLLE SETJES MET DE INGELEVERDE ITEMS

En met resultaat! We hebben maar liefst 256 Expresso items van jullie mogen ontvangen. Nieuwsgierig naar de ingeleverde items? We fotografeerden wat leuke setjes ter inspiratie. Inmiddels zijn alle items gecheckt en worden ze klaar gemaakt voor vervoer naar Stichting Oekraïne. We bedanken iedereen voor het inleveren en gaan in het voorjaar wellicht weer een soortgelijke actie opzetten, dus bewaar je Expresso items goed.

EXPRESSO EN DE FAIR WEAR FOUNDATION EN DUURZAAMHEID

Bij Expresso beperkt de inzet voor mens, dier en milieu zich niet tot deze actie. Op ons hoofdkantoor in Diemen werkt een team dagelijks om de bedrijfsvoering zo groen en eerlijk mogelijk te laten verlopen. Zo werken wij sinds 2004 samen met de Fair Wear Foundation en gebruiken we steeds meer duurzame materialen in onze collecties.

Wil jij ook het hele jaar door duurzamer shoppen? Bekijk de Sustainable in Style pagina op onze website. Hier zijn al onze duurzame items eenvoudig te vinden.

Meer weten over duurzaamheid en Expresso? Kijk dan hier: