Vacature Stages

MVO stagiair(e)

24 november 2017

Expresso Fashion is een 100% Nederlands modemerk met een eigen stijl en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Elegantie, comfort en originaliteit voor de volwassen vrouw staan voorop. Niet voor niets zeggen we: “What separates the women from the girls”. We vinden het belangrijk dat de vrouwen die ons merk dragen zich mooi voelen. Mooi van buiten én mooi van binnen. Daarom zijn mens en milieu in onze productieprocessen een belangrijk aandachtsgebied. Zo zijn we sinds 2004 aangesloten bij Fair Wear Foundation, een stichting die toeziet op goede werkomstandigheden in onze naaiateliers. En we maken daar waar mogelijk gebruik van duurzaam geproduceerde materialen.

Vanuit ons centrale kantoor met showroom in Diemen wordt door ons team gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties. Onze collectie is verkrijgbaar in 30 eigen Expresso Stores in Nederland en België, we leveren aan ca. 800 fysieke verkooppunten in binnen- en buitenland, en we opereren online, met eigen webshops in Nederland, België en Duitsland en samenwerkingen met onder andere Wehkamp en Zalando. We zijn dus volledig omnichannel. Sinds 2014 is Expresso onderdeel van de FNG Group, een sterk groeiend modebedrijf in de Benelux met activiteiten door heel Europa.

We zijn trots op onze historie en hebben een grenzeloze ambitie om verder te groeien. We kunnen meebewegen met veranderde omstandigheden in de maatschappij en in de markt. Voor onze medewerkers creëren we een open, creatieve omgeving, waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame en gezellige stage? Op de MVO afdeling van Expresso en Claudia Sträter zoeken wij per direct een enthousiaste.

MVO stagiair(e)


De stage
Tijdens je stage zal je van alles te weten komen over duurzame materialen, Fair Wear Foundation en nog veel meer. Je zult werkzaamheden verrichten voor zowel Expresso als Claudia Sträter, waardoor je een goed inzicht krijgt in beide merken. Ook bieden wij jou ruimte om je afstudeeronderzoek te doen, een stagevergoeding en de mogelijkheid om veel te leren!

Taken
-       Informatievoorziening over MVO zaken door middel van een interne nieuwsbrief.
-       Externe communicatieprojecten over MVO
-       Informatie over materialen bijhouden
-       Own Operations, zoals afvalscheiding, energie, verpakkingen, etc.
-       Contact met leveranciers over Fair Wear zaken 

Waar zijn wij naar op zoek?
Ben jij enthousiast, kritisch en zelfstandig? Vind je MVO interessant en wil je er graag meer over weten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?
Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaande vacature? Mail dan je motivatiebrief en cv naar m.weemaes@expressofashion.com

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Diemen op Stammerhove 1.