Acties & Events

ACTIE | HEB JIJ EEN SUMMER MAKE-OVER GEWONNEN?

2 mei 2018

GEFELICITEERD!
De 3 winnaressen van de summer make-overs zijn bekend. Expresso wenst mevrouw A. Pubben, mevrouw E. Dings en mevrouw A. van der Veeke veel plezier toe met hun gloednieuwe zomerse look en persoonlijk stylingadvies van onze Expresso styliste aan huis!

ON THE MOVE
Deze zomer staat in het teken van On the move. Ga op reis langs diverse landen en stijlen en laat je verrassen door de diverse trends: van nomade chic, tot Indiase invloeden en items met vrolijke bloemen, ontdek snel in welke looks jij deze zomer zowel in je vrije tijd als op kantoor trendy, maar comfortabel op pad kan.

Welke look staat er op jouw summer wishlist?PERSONAL STYLING SERVICE
Niet gewonnen? Niet getreurd, wij hebben speciaal voor jou de Personal Styling Experience in het leven geroepen. Ervaar het gemak van een personal stylist die samen met jou op zoek gaat naar jouw perfecte looks. Onder het genot van drinks & bites krijg je persoonlijk stijladvies in één van onze Expresso Stores en shop je moeiteloos in één keer je Summer wishlist bij elkaar. Deze experience is geschikt voor iedereen die toe is aan een volledige garderobe update! 

Meer weten? Bel of mail nu voor een vrijblijvende afspraak met onze stylist. Deze service is beschikbaar bij alle filialen van Expresso.

M: + 31 6 11 62 38 92 
E: styling@expressofashion.com