Acties & Events

ACTIE | SHOW & SHARE MAAK KANS OP €100 SHOPTEGOED

7 augustus 2019

Win jij €100 shoptegoed? Die kans bestaat als je meedoet met onze allereerste show & share actie. Deel jouw mooiste moment in Expresso met ons en de wereld en maak kans. Meedoen kan tot en met dinsdag 20 augustus 2019. Twee dagen later, op donderdag 22 augustus worden de winnaars bekend gemaakt. 

SHARE YOUR EXPRESSO SUMMER MOMENT EN MAAK KANS OP €100 SHOPTEGOED

 Heel erg leuk! Anderen inspireren met jou Expresso outfit. In de magazines en online zie je natuurlijk altijd modellen in Expresso, maar minstens net zo inspirerend is het om andere Expresso fans te zien in hun outfit of jouw outfit te delen met de wereld.

 Bij Expresso koop je natuurlijk makkelijk een volledige look, maar ook de items los kun je op vele manieren combineren. En ook op verschillende manieren stylen, zo draag je een pantalon de ene dag chique en de andere dag sportief en maak je met accessoires en schoenen jouw look elke keer weer anders. We zijn benieuwd naar jouw combinaties! Daarom willen we de 3 beste looks belonen met €100 shoptegoed.

INSPIRATIE VOOR JOUW SUMMER OUTFITS

 Bekijk hier alvast een aantal leuke Expresso foto’s die op Instagram zijn gedeeld:

HOE DOE JE MEE?

 STAP 1: DE FOTO

 De eerste stap is natuurlijk het maken van je meest grappige, mooie of stijlvolle foto in Expresso outfit. Dit mag op een terras zijn, maar ook op een feestje of op het strand, want Expresso heeft natuurlijk kleding voor elke gelegenheid. Op werk een summer moment beleefd wat je wilt delen, ook dat is een leuk idee, iedereen maakt evenveel kans.

 STAP 2: SHOW & SHARE

 Nu de foto af is, wil je deze natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Upload je foto op Facebook op je eigen tijdlijn en voeg de hashtag #expressofashion toe aan je post. Dit kan ook op Instagram. Op deze manier kunnen we alle foto’s verzamelen en bekijken. Let op: zet wel je profiel op openbaar, anders kunnen we je foto niet zien. Niet op Facebook of Instagram actief? Mail dan je foto naar show@expressofashion.com om deel te nemen.

 STAP 3: DE WINNAARS

 Na het uploaden van jouw foto is het enige wat je kan doen: afwachten. Of alvast inspiratie opdoen online voor een nieuwe Expresso look, wat zou jij kopen met €100 shoptegoed? Op donderdag 22 augustus krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

EXPRESSO OP SOCIAL MEDIA

Volg je ons trouwens al op social media? Zowel op Facebook als op Instagram vind je stylingtips en inspiratie, altijd handig!

 Misschien heb je al meteen een setje in je hoofd dat je graag wilt laten zien?

Bekijk hier alle actievoorwaarden en doe snel mee. Je hebt nog t/m dinsdag 20 augustus de tijd om jouw mooiste shot vast te leggen en te delen. Succes!