Blog

SAFE SHOPPING | 4 manieren om te shoppen

16 april 2020

SAFE SHOPPING | 4 MANIEREN OM TE SHOPPEN

We zijn blij je te kunnen melden dat we nu ook telefonisch stijladvies hebben toegevoegd aan onze shopmogelijkheden en dat weer meer Stores veilig zijn geopend. Dat betekent dat je nu kunt kiezen uit vier mogelijkheden om veilig te shoppen:

Online

Online shoppen kan altijd; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Nu met gratis verzending en retour en een verlengde retourtermijn tot 30 dagen. Klik hier voor de hele collectie

Persoonlijk stijladvies op afstand

Expresso biedt vanaf nu persoonlijk telefonisch stijladvies aan. Met een Expresso stylist in de winkel en jij aan de telefoon achter de laptop vinden we de perfecte outfit voor je. Boek eenvoudig via Facebook een telefonische afspraak met een Expresso stylist. Maak hier een telefonische afspraak.

Private shopping

Woon je in de buurt van Utrecht? Kom op afspraak naar onze winkel op de Oudegracht voor een private shopping sessie. Maak hier een afspraak.

Kom je liever naar de Expresso store in Amstelveen? Maak dan hier een afspraak.

Voor een Private shopping sessie in Den Haag, kan je hier een afspraak maken.

Veilig winkelen

Bezoek één van onze stores die weer veilig open zijn. Welke stores er precies weer open zijn en welke veiligheidsmaatregelen we in acht nemen, lees je hier.

 

Store locator >

LABELS: