Blog

Behind the Scenes | Summer Make-Over van winnares Debora

15 juni 2016

Een glunderende Debora en dat is geen toeval. Zij won een complete summer make-over ter waarde van €500 én stylingadvies van Expresso stylist Esmeralda. En dat allemaal bij haar thuis! Debora genoot met volle teugen van dit fashionable verwenmoment. Hoe haar dag verliep? Zo!  

 
     winnares Debora (54) en Expresso stylist Esmeralda (32) 

Waar winnares Debora overdag een fabriekspak draagt, want werkzaam bij Coca-Cola, schittert zij in haar vrije tijd het liefst in Expresso kleding. “Expresso is er voor alle soorten en maten. Het staat en zit altijd goed bij mij!” Komt dat laatste even goed uit, want Expresso stylist Esmeralda gaf haar een complete summer make-over. Met haar creatieve blik en goed gevoel voor de laatste fashion trends maakt zij elke dag vrouwen mooier. Op de planning? Debora’s zomergarderobe summerproof maken met de Expresso summer musthaves, aangepast aan Debora’s stijl en modewensen.

“Debora heeft een peerfiguur,” aldus stylist Esmeralda, “een V-hals zou haar heel mooi staan. Dat oogt in het geheel ook vaak slanker. Broeken met prints en te lange rokken kan Debora het beste vermijden. Daarnaast is ze een kleurrijk persoon en door haar mooie blauwe ogen past een kobaltblauw kleurenpalet perfect bij haar. Debora wilde ook graag wat tips omdat ze geen hakken meer draagt. Ik ga haar laten zien dat je heus geen hakken nodig hebt om sexy te zijn!” De kledingkast van Debora werd flink doorgespit en de parels werden er tussenuit gepikt. Ook kreeg Debora een paar setjes toegereikt. Passen maar!

    

    

Omdat styliste Esmeralda zwart-wit en denim items best een goede basis vindt, probeert ze deze combinaties terug te laten komen in de outfits. Zo draagt Debora een grafisch mantelpakje met een blauw jasje en sneakers. “Ik twijfelde nog eventjes over het mantelpakje, maar ik wist niet dat het me zo leuk kon staan. Zelfs met gympen eronder!”

 

'Ik ga voor het witte pak met die mooie blauwe blouse.
Super dat het ook met gypen zo stijlvol staat. Dat is een eye opener!
'

 

Nog even passen en bewonderen en dan gaat Debora resoluut voor het witte pak met blauwe blouse. Trendy en tijdloos. Einde van het hoge hakkentijdperk, dus ook een einde van de sexy setjes? Echt niet! En dat hebben Esmeralda en Debora met de Expresso summer musthaves maar mooi bewezen.