Acties & Events

Actie | Shop & win een winter make-over tussen 20 en 23 oktober

18 oktober 2016


GEFELICITEERD!

Inmiddels zijn de 3 winnaressen bekend. Expresso wenst Birgit Leenders, Vivian Dreessen-Reinders en Eveline Kenters veel plezier toe met hun complete winter make-over!

Onderstaande actie is inmiddels afgesloten. 

 

ENJOY YOUR WINTER SHOPPING
Kom tussen donderdag 20 en zondag 23 oktober naar jouw favoriete Expresso Store en laat je inspireren door alle musthaves van het nieuwe modeseizoen. Bij aankoop ontvang je €15 shoptegoed voor je volgende aankoop. De feestelijke bubbels staan alvast voor je klaar!

 

WIN EEN COMPLETE WINTER MAKE-OVER
Bij aankoop in de Expresso Store en online maak je kans op één van de 3 winter make-overs met een persoonlijke Expresso stylist, ter waarde van €500. Met hun creatieve blik en fantastisch gevoel voor de laatste fashion trends maken zij elke dag vrouwen mooier. De stylist komt speciaal bij jou als winnares aan huis. Samen gaan jullie door je garderobe om deze klaar te maken voor de koudere dagen. Je ontvangt voor €250 een complete Expresso outfit, helemaal aangepast aan jouw stijl en modewensen. Hoe fijn is dat?

 

      

 

Tot snel in jouw favoriete Expresso Store of hier online!

 

De winactie is geldig van 20 tot en met 23 oktober 2016 in alle Expresso Stores en online. Door deel te nemen aan de Winter Make-over winactie geef je als mogelijke winnares Expresso toestemming voor naamsvermelding en het gebruik van fotomateriaal op alle Expresso mediakanalen. Uiterlijk donderdag 3 november 2016 wordt de winnares bekendgemaakt en persoonlijk geïnformeerd. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.