Vacatures hoofdkantoor

 
 

In Diemen, vlakbij Amsterdam, gebeurt het! Van design tot distributie, hier maken wij mode. Wil jij graag werken op een dynamische plek waar geen dag hetzelfde is? Waar ruimte is voor groei en talent?

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met passie en een duidelijke visie; Fashion with a Soul. Een bedrijf dat vrouwen wil inspireren met mooie collecties waarmee je uiting kunt gegeven aan je eigen gevoel en stijl.
Fashion with a soul komt ook tot uiting in het maatschappelijk bewustzijn van Expresso; rekening houden met mens en milieu.


Een goede pasvorm is voor Expresso zeer belangrijk. Er worden daarom wekelijks op het hoofdkantoor in Diemen nieuwe collecties doorgepast op pasdames. Ter uitbereiding van het team zoeken wij op korte termijn een

PASDAME
Met een constante kledingmaat 38 (lengte 173-175 cm), bovenwijdte 95 cm, cup B/C, taille wijdte 76 cm, heupwijdte 101 cm)

Ben je altijd op maandag en meerdere dagen per week beschikbaar en houd je van kleding passen? Mail dan snel je sollicitatiebrief met c.v. en foto waar je helemaal op staat naar vacatures@expressofashion.com.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst

Het Belgisch modebedrijf FNG Group ontwikkelt en verdeelt kleding en schoenen (CKS, Fred & Ginger, Van Hassels, Baker  Bridge, Claudia Sträter, Expresso, Steps & Superstar) voor  dames en kinderen via meer dan 300 eigen concept stores op toplocaties in de Benelux  en via een netwerk van 1500 wholesale boetieks in binnen- en buitenland. 

Via deze multiconcept strategie werkt de FNG group verder aan haar groei. De groep is beursgenoteerd (Euronext Brussel : FNG) en weet commerciële dynamiek en ondernemingszin te koppelen aan sterke ambitie.

Voor het label Expresso zijn wij op het hoofdkantoor in Diemen op zoek naar een:

MAGAZIJN MEDEWERKER  m/v (fulltime)

Het Belgisch modebedrijf FNG Group ontwikkelt en verdeelt kleding en schoenen (CKS, Fred & Ginger, Van Hassels, Baker  Bridge, Claudia Sträter, Expresso, Steps & Superstar) voor  dames en kinderen via meer dan 300 eigen concept stores op toplocaties in de Benelux  en via een netwerk van 1500 wholesale boetieks in binnen- en buitenland. Via deze multiconcept strategie werkt de FNG group verder aan haar groei. De groep is beursgenoteerd (Euronext Brussel : FNG) en weet commerciële dynamiek en ondernemingszin te koppelen aan sterke ambitie. Voor het goederen magazijn van Expresso Fashion in Amsterdam (Luchtvaartstraat) zoeken wij op korte termijn een fulltime ervaren

Magazijn medewerker m/v

Functie-omschrijving:

- Het laden en lossen van vrachtwagens met hangende goederen en dozen.
- Orders verzamelen, controleren, inpakken en gereedmaken voor verzending.
- Overige diverse magazijn werkzaamheden.

Functie eisen

- Je hebt kennis van alle ins en outs van een magazijn
- Je bent initiatiefrijk, stressbestendig en houdt van aanpakken.
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
- Je werkt graag zelfstandig en kan ook in teamverband goed werken.
- Je bent secuur en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
- Je bezit goede contactuele en communicatieve eigenschappen.
- Je vindt het leuk om met kleding te werken.
- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
- Je bent computer vaardig.
- Het is een pre als je in het bezit ben van een heftruckcertificaat en rijbewijs

Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie in een inspirerend, gezond en dynamisch bedrijf.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Mail dan snel je sollicitatiebrief met c.v. naar  vacatures@expressofashion.com.

FNG is een sterk groeiende Benelux-modegroep met activiteiten in heel Europa. FNG ontwerpt en verdeelt kleding en schoenen voor zowel dames, kinderen als heren via eigen conceptstores op toplocaties in België en Nederland, maar ook via een netwerk van multi-merkenwinkels in binnen- en buitenland. FNG is een beursgenoteerde vennootschap bij de officiële markt van Euronext Amsterdam en heeft meer dan 3000 medewerkers die samen een omzet van ca. 500 miljoen euro realiseren.

De FNG merken hebben een uitgesproken, herkenbare identiteit en een sterke “value-for-money” propositie. Aan de basis van elke collectie staat een top team huisstylistes. Zij ontwerpen met veel passie, vakkennis en creativiteit kledingstukken die perfect binnen de strategische richtlijnen én het DNA van hun merk passen.

Op korte termijn zijn wij voor ons merk Expresso op zoek maar een merkbewuste en creatieve

Allround tekstredacteur Expresso Fashion (16 uur) M/V

Als tekstredacteur ben je onderdeel van het ambitieuze Marketing & E-commerce team, op onze hoofdlocatie in Diemen, Nederland.

In het team Marketing & E-commerce werken we aan alle marketingcommunicatiecampagnes voor het label. Onze campagnes vinden hun weg in een veelheid aan media. Denk bijvoorbeeld aan het eigen magazine, brochures, direct mail, e-mail, advertenties, de website en ons blog. Voor al deze media dient uiteraard veel tekstcontent geproduceerd te worden.

Een belangrijke schakel in ons team is de allround tekstredacteur. Een taal-wizard. Iemand die in staat is om precies de juiste toon aan te slaan en commerciële acties weet om te zetten in creatieve boodschappen, aansprekend voor onze doelgroepen.

We bieden  je een veelzijdige , uitdagende  en creatieve functie in een inspirerend, gezond en dynamisch bedrijf.  Het Marketing & E-commerce team is dynamisch en volop in ontwikkeling.  Je rapporteert aan en werkt samen met de Marketing & E-commercemanager en je hebt veelvuldig contact met je marketingcollega’s, maar ook met je collega’s in andere disciplines zoals Styling, Stores, Sales en MVO.

Je hebt de volgende taken:

- Schrijven van seizoencollectiepersberichten
- Schrijven van thema-, collectie- en redactionele teksten voor eigen media
- Opzetten, onderhouden en bewaken van een tekstredactiekalender
- Schrijven van commerciële campagneteksten
- Schrijven van creatieve e-mailboodschappen
- Schrijven van teksten die het beleid ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vertegenwoordigt
- Briefen van externe tekstschrijvers ten aanzien van SEO-teksten
- Formuleren van reacties op persvragen
- Meehelpen onderhouden en ontwikkelen van communicatie op verschillende social mediaplatformen, waaronder Facebook

Onze functie-eisen:

- Ervaring om de waarden van een merk strategisch om te zetten in een juiste tone of voice
- Ervaring met long en short copy voor print- en online media
- Ervaring met het bedenken van creatieve tekstconcepten, bij voorkeur in een mode-omgeving
- Ervaring met het schrijven van commerciële e-mails
- Ervaring met het schrijven van SEO-teksten
- Ervaring met het coördineren van een redactionele kalender
- Gewend om te gaan met strakke deadlines en goed prioriteiten kunnen stellen
- Snel kunnen schakelen tussen de verschillende labels en media
- Ervaring in samenwerken met grafisch vormgevers en collectiedesigners is een pre
- Senior in communicatie en gedrag

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Mail dan snel je motivatie met c.v. naar de afdeling Personeelszaken: vacatures@expressofashion.com

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek tot marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats.

Op korte termijn zijn wij voor ons merk Expresso op zoek naar een ervaren fulltime

Rayonmanager m/v (Midden- en Noord-Nederland)

Wat verwachten wij van jou?
Als rayonmanager ben je verantwoordelijk voor de winkels en de shop-in- shops in je eigen regio. Je bezoekt regelmatig de Expresso Stores en coacht de shopmanagers op o.a. kpi’s, omzet, kosten, personeelsbeleid en ziekteverzuim. Je communiceert regelmatig met collega regiomanagers en de afdeling HRM over diverse ontwikkelingen in jouw rayon, bewaakt de winkelformule en identiteit van Expresso.
Met jouw warme persoonlijkheid en hands-on mentaliteit motiveer je de mensen om je heen en streef je naar een goed resultaat zonder daarbij de mensen uit het oog te verliezen.
Je rapporteert aan de Retailmanager en werkt nauw samen met alle interne afdelingen op het servicekantoor. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten in jouw regio en maakt daarbij gebruik van jouw cijfermatig inzicht.

Wie ben jij?
Je bent een ambitieus ‘retaildier’, handelt en denkt commercieel en hebt ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie bij voorkeur in de damesmodebranche.

Functie eisen:
- Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en bent resultaat gericht.
- Je bent een echte retailer en houdt van mensen.
- Je hebt een scherpe kijk op de markt, ziet lokale kansen en weet deze te benutten.
- Je bent een echte people manager, bent daadkrachtig en dynamisch.
- Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
- Je hebt een coachende, resultaatgerichte manier van aansturing.
- Je hebt een commerciële no-nonsense instelling.
- Je werkt gestructureerd.
- Je bent in bezit van een rijbewijs en reislustig.

Wat hebben wij te bieden?
Een veelzijdige, uitdagende en commerciële functie in een inspirerend, gezond en dynamisch modebedrijf. Ruimte voor eigen ontwikkeling, een marktconform salaris en auto van de zaak.

Geïnteresseerd?
Ben jij de pittige & gedreven kandidaat die we zoeken? Mail dan snel je sollicitatiebrief met c.v. naar vacatures@expressofashion.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.