Vacatures hoofdkantoor

 
 

In Diemen, vlakbij Amsterdam, gebeurt het! Van design tot distributie, hier maken wij mode. Wil jij graag werken op een dynamische plek waar geen dag hetzelfde is? Waar ruimte is voor groei en talent?

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met passie en een duidelijke visie; Fashion with a Soul. Een bedrijf dat vrouwen wil inspireren met mooie collecties waarmee je uiting kunt gegeven aan je eigen gevoel en stijl.
Fashion with a soul komt ook tot uiting in het maatschappelijk bewustzijn van Expresso; rekening houden met mens en milieu.


Een goede pasvorm is voor Expresso zeer belangrijk. Er worden daarom wekelijks op het hoofdkantoor in Diemen nieuwe collecties doorgepast op pasdames. Ter uitbereiding van het team zoeken wij op korte termijn een

PASDAME
Met een constante kledingmaat 38 (lengte 173-175 cm), bovenwijdte 95 cm, cup B/C, taille wijdte 76 cm, heupwijdte 101 cm)

Ben je altijd op maandag en meerdere dagen per week beschikbaar en houd je van kleding passen? Mail dan snel je sollicitatiebrief met c.v. en foto waar je helemaal op staat naar vacatures@expressofashion.com.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst

Het Belgisch modebedrijf FNG Group ontwikkelt en verdeelt kleding en schoenen (CKS, Fred & Ginger, Van Hassels, Baker  Bridge, Claudia Sträter, Expresso, Steps & Superstar) voor  dames en kinderen via meer dan 300 eigen concept stores op toplocaties in de Benelux  en via een netwerk van 1500 wholesale boetieks in binnen- en buitenland. 

Via deze multiconcept strategie werkt de FNG group verder aan haar groei. De groep is beursgenoteerd (Euronext Brussel : FNG) en weet commerciële dynamiek en ondernemingszin te koppelen aan sterke ambitie.

Voor het label Expresso zijn wij op het hoofdkantoor in Diemen op zoek naar een:

MAGAZIJN MEDEWERKER  m/v (fulltime)

Het Belgisch modebedrijf FNG Group ontwikkelt en verdeelt kleding en schoenen (CKS, Fred & Ginger, Van Hassels, Baker  Bridge, Claudia Sträter, Expresso, Steps & Superstar) voor  dames en kinderen via meer dan 300 eigen concept stores op toplocaties in de Benelux  en via een netwerk van 1500 wholesale boetieks in binnen- en buitenland. Via deze multiconcept strategie werkt de FNG group verder aan haar groei. De groep is beursgenoteerd (Euronext Brussel : FNG) en weet commerciële dynamiek en ondernemingszin te koppelen aan sterke ambitie. Voor het goederen magazijn van Expresso Fashion in Amsterdam (Luchtvaartstraat) zoeken wij op korte termijn een fulltime ervaren

Magazijn medewerker m/v

Functie-omschrijving:

- Het laden en lossen van vrachtwagens met hangende goederen en dozen.
- Orders verzamelen, controleren, inpakken en gereedmaken voor verzending.
- Overige diverse magazijn werkzaamheden.

Functie eisen

- Je hebt kennis van alle ins en outs van een magazijn
- Je bent initiatiefrijk, stressbestendig en houdt van aanpakken.
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
- Je werkt graag zelfstandig en kan ook in teamverband goed werken.
- Je bent secuur en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
- Je bezit goede contactuele en communicatieve eigenschappen.
- Je vindt het leuk om met kleding te werken.
- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
- Je bent computer vaardig.
- Het is een pre als je in het bezit ben van een heftruckcertificaat en rijbewijs

Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie in een inspirerend, gezond en dynamisch bedrijf.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Mail dan snel je sollicitatiebrief met c.v. naar  vacatures@expressofashion.com.