vacatures stages

 

De studie loopt goed en nu is het tijd voor het echte werk: een stageplek. Bij voorkeur een meewerk- of afstudeerstage waarin je daadwerkelijk mag meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden. Dan is een Expresso stage iets voor jou! Ontdek de top stageplekken in het hoofdkantoor in Diemen en in onze Expresso Stores.

Op het hoofdkantoor in Diemen zoeken wij voor de merken Expresso en Claudia Sträter een gemotiveerde stagiair(e). Is fashion jouw passie en ben jij altijd online? Dan is deze stage perfect voor jou. Als stagiaire van deze afdeling ondersteun je het team in de dagelijkse werkzaamheden en verricht je een afstudeeronderzoek die bijdraagt aan de optimalisatie van onze webshop(s).

Taken
- Produceren en plaatsen van webcontent (product gerelateerd en niet product gerelateerd) op de webshop en onze social media kanalen

- Stimuleren van bijverkoop en aanjagen slowsellers d.m.v. visual merchandising
- Bijdrage leveren aan de digitale nieuwsbrieven

Solliciteren
Een gevarieerde stage in een jong team en een bruisend modebedrijf. Dus ben jij een enthousiaste, leergierige, communicatieve HBO studente die een grote interesse heeft in mode en e-commerce, reageer dan snel. Stuur je motivatiebrief en c.v. naar vacatures@expressofashion.com.

Is organiseren jouw passie en houd je ook nog eens enorm van fashion? Dan is deze stage perfect voor jou! Voor de marketingafdeling van de Nederlandse modemerken Expresso & Claudia Sträter zijn wij vanaf februari 2017 voor een minimale periode van 5 maanden op zoek naar een enthousiaste

Allround marketing stagiaire

De stage vindt plaats op de communicatie- & marketingafdeling van Expresso en Claudia Sträter ter ondersteuning van verschillende projecten:
• Promotie en organisatie retail- en wholesaleprojecten
• Promotie en organisatie styling- & fashionshowavonden
• Organisatie van lokale events voor verschillende stores
• Gezamenlijke marketingacties (joint promotions) met externe partijen
• PR activiteiten in samenwerking met onze PR bureaus in Nederland en België
• Ondersteuning Expresso magazine redactie en fotoshoots
• E-commerce & social media projecten
• Overige communicatie- & marketingprojecten

Belangrijke elementen tijdens deze stage: planning, organisatie, communicatie & creativiteit

Waar zijn we naar op zoek?
We willen graag in contact komen met een enthousiaste, leergierige studente die kennis en ervaring wilt opdoen in een omgeving waar alle soorten verkoopkanalen relevant zijn en waar op de Marketingafdeling heel veel leuks voorbijkomt.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met Kyra van Hazendonk, tel. 020-6143772. Of mail jouw motivatie en CV naar k.vanhazendonk@expressofashion.com

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Diemen op Stammerhove 1.

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame en gezellige stage? Op de MVO afdeling van Expresso en Claudia Sträter zoeken wij per direct een enthousiaste MVO stagiair(e).

De stage

Tijdens je stage zal je van alles te weten komen over duurzame materialen, Fair Wear Foundation en nog veel meer. Je zult werkzaamheden verrichten voor zowel Expresso als Claudia Sträter, waardoor je een goed inzicht krijgt in beide merken. Ook bieden wij jou ruimte om je afstudeeronderzoek te doen, een stagevergoeding en de mogelijkheid om veel te leren!

Taken

- Informatievoorziening over MVO zaken door middel van een interne nieuwsbrief.
- Externe communicatieprojecten over MVO
- Informatie over materialen bijhouden
- Own Operations, zoals afvalscheiding, energie, verpakkingen, etc.
- Contact met leveranciers over Fair Wear zaken

Waar zijn wij naar op zoek?
Ben jij enthousiast, kritisch en zelfstandig? Vind je MVO interessant en wil je er graag meer over weten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?
Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaande vacature? Mail dan je motivatiebrief en cv naar m.weemaes@expressofashion.com

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Diemen.