Rokken

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Rokken voor de winter

De rokjes van Expresso voor de winter voldoen weer aan alle eisen die vrouwen stellen aan een rok. De rokken zitten lekker en sluiten mooi aan op het lichaam, want ze zijn gesneden op het lichaam van de vrouw. Dat is ook niet zo gek, want Expresso is een Nederlands modemerk waar veel vrouwen werken. Dus Expresso weet precies wat een vrouw wil op het gebied van rokjes voor de winter!

Expresso rokjes: van lange rokken tot korte rokken

De trends voor rokjes deze winter zijn: rokjes met een print, lange rokken, midi rokken en rokjes met ruitjes. Want de ruitjestrend zien we veel in winter 2018! Een rok tot over de knie, een maxi rok, is in de winter misschien wel gewenst. Want het is natuurlijk fijn als je goed gekleed de winter in gaat. Hoe stijl je jouw rok?

Een rok voor in de winter: wat voor rok draag je deze winter

Voor werk stijl je je rok misschien met een nette trui. Laagjes doen het ook goed: zoals een rok met een coltruitje met een vest erover. Voor zakelijke rokjes kijk je ook bij de business suits, daar vind je een rok voor bij je blazer, zo maak je makkelijk een mantelpak. Voor casual rokjes hebben we weer een andere stylingtip: draag een lang colbert erover of een cozy trui. Een trui met hangende col is ook erg leuk op een rokje met print!

Sportieve rokjes en zakelijke rokjes

Op deze manier kun je je rokje steeds anders aan: met een hakje of draag de rok met sneakers. Ook geschikt voor de winter: laarzen onder je rok! In welke rok zien we jou? Kies sowieso voor een rok met luxe details voor de feestdagen of een rokje voor naar werk met print.