Uitloggen
winkelmand
Nederlands
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Blouses

53 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Blouse Loretta Blouse Loretta
Black friday
-50%
Blouse Blouse Loretta
€ 89,95 voor € 44,98
Blouse Jitske Blouse Jitske
Black friday
-50%
Blouse Blouse Jitske
€ 99,95 voor € 49,98
Blouse Jolie Blouse Jolie
Black friday
-50%
Blouse Blouse Jolie
€ 89,95 voor € 44,98
Blouse Malitta Blouse Malitta
Black friday
-50%
Blouse Blouse Malitta
€ 89,95 voor € 44,98
Top Kiny Top Kiny
Black friday
-50%
Top Top Kiny
€ 69,95 voor € 34,98
Blouse Xippe Blouse Xippe
Black friday
-50%
Blouse Blouse Xippe
€ 79,95 voor € 39,98
Blouse Malitta Blouse Malitta
Black friday
-50%
Blouse Blouse Malitta
€ 89,95 voor € 44,98
Blouse Kristin Blouse Kristin
Black friday
-50%
Blouse Blouse Kristin
€ 89,95 voor € 44,98
Glanzende blouse Glanzende blouse
-20%
Blouse Glanzende blouse
€ 89,95 voor € 71,96

Dames blouses van Expresso

Expresso dames blouses: perfect voor elke vrouw die gaat voor een stijlvolle look. De blouses van Expresso zitten heerlijk, zijn stijlvol en altijd volgens de mode waar jij graag in gezien wordt. Want zeg nou zelf, uiteindelijk wil iedereen mooi gevonden worden in de kleding die ze draagt! Niet dat je het erom doet, maar mooi uitzien is uiteindelijk voor iedereen belangrijk want het helpt om je mooi te voelen deze herfst! Kleren maken het verschil dus kies voor de juiste blouse die je mooi staat. Combineer met een skinny jeans die je vindt in de online shop of kom naar de Stores en maak een stijlvolle look die je gelijk mee naar huis neemt.

Dames opgelet: vind de ideale blouse

De ideale blouse vind je als volgt: ga op je gevoel af! Want het allerbelangrijkste aan een blouse is dat jij het zelf een leuke blouse vindt, want jij moet m aan! En als je zeker weet dat je een blouse supermooi vindt of bijzonder, dan is de eerste stap gezet. Daarnaast is het goed voor je zelfvertrouwen om een blouse te kopen in precies de goede maat. Koop nooit een blouse die te klein is, of net te groot want een blouse hoort precies te passen.

Is het de blouse die je zoekt? De perfecte herfstblouse vinden

Naast de goede maat blouse en de blouse voor jouw figuur is natuurlijk ook het design belangrijk. De ene dag wil je een opvallende blouse en de andere dag wil je een blouse waarmee je wat neutraler voor de dag komt, zodat je niet ‘de vrouw met de blouse’ wordt. Trends: witte blouses blijven in, daarnaast zien we veel blouse met prints en dit seizoen bij Expresso vinden we allemaal blouses om je hals te benadrukken met interessante details, supervrouwelijk! Ook jeans blousjes blijven in en blousjes met borduursels. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.